Dosad najneobičnija dodjela Zlatnih globusa održala se u hotelu Beverly Hilton. Na 78. dodjeli nagrada koje dodjeljuje Udruženje holivudskih stranih novinara zbog epidemiološke situacije nije bilo publike.

Galerija Salma Hayek na 78. dodjeli Zlatnih globusa Salma Hayek u haljini modne kuće Alexander McQueen Salma Hayek na Zlatnim globusima 2003. u haljini Narcisa Rodrigueza +1 Salma Hayek u Cannesu u crvenoj haljini

Nominirani su većinom bili u svojim domovima, a crvenim tepihom i pozornicom prošetali su isključivo prezenteri i voditeljice Tina Fey i Amy Poehler.

Među prezenterima je bila i glumica Salma Hayek. Predstavila je film "Nomadland" redateljice Chloe Zhao, koji je osvojio nagradu za najbolji film u kategoriji drame.

Slavna 54-godišnjakinja za dodjelu je odjenula predivnu haljinu modne kuće Alexander McQueen u jarkoj crvenoj nijansi. Vatrenu haljinu nadopunila je nakitom cijenjena američke draguljarske kuće Harry Winston.

Salma Hayek u haljini modne kuće Alexander McQueen Salma Hayek u haljini modne kuće Alexander McQueen (Foto: Profimedia)

Tim izdanjem Salma se vratila boji koja ju je nakon dodjele 2003. godine smjestila na liste najbolje odjevenih glumica. Ljepotica je tada na dodjelu došla u vrlo jednostavnoj, ali zbog boje efektnoj haljini dizajnera Narcisa Rodrigueza.

Tada je još jednom pokazala zašto se upravo crvena smatra jednom od najmoćnijih i najpoželjnijih boja za glamurozne dodjele.

Salma Hayek na Zlatnim globusima 2003. u haljini Narcisa Rodrigueza Salma Hayek na Zlatnim globusima 2003. u haljini Narcisa Rodrigueza (Foto: Getty Images)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju