Salma Hayek došla je podržati svojeg brata Samija na otvorenju njegove izložbe po imenu Frequency koja je nedavno održana u Christie'su na Beverly Hillsu.

Galerija Salma Hayek i Sofia Vergara na izložbi Frequency - 2 Salma Hayek i Sofia Vergara na izložbi Frequency - 3 Salma Hayek i Sofia Vergara na izložbi Frequency - 1 +3 Salma Hayek i Sofia Vergara na izložbi Frequency - 4

Salma Hayek za ovu je priliku odabrala vrlo jednostavno, ali efektno izdanje u crno-srebrnoj kombinaciji kojim je na suptilan način naglasila svoje ženstvene adute.

Meksička glumica nosila je srebrnu suknju ravnog kroja do koljena koju je sparila uz crni top bez rukava ukrašen srebrnim detaljima na ovratniku.

Salma Hayek i Sofia Vergara na izložbi Frequency - 1 Salma Hayek u Aquazzurinim sandalama na izložbi svojeg brata (Foto: Profimedia)

Izdanje je podigla s nekoliko upečatljivih komada nakita, srebrnim torbicom, ali i parom sandala-platformi s blok-potpeticom od čak 14 centimetara.

Točnije, nosila je cipele talijanskog luksuznog brenda Aquazzura iza kojeg stoji dizajner kolumbijskog porijekla Edgardo Osorio.

Aquazzura, sandale-platforme, 895 eura Aquazzura, sandale-platforme, 895 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Vrlo sličan par cipela za istu je izložbu odabrala i Salmina prijateljica i kolegica Sofia Vergara.

Kolumbijska glumica prednost je dala nešto nižim, ali i dalje vrlo impresivnim sandalama-platformama brazilskog dizajnera Alexandrea Birmana.

Salma Hayek i Sofia Vergara na izložbi Frequency - 5 Sofia Vergara u haljini Victorije Beckham i sandalama Alexandrea Birmana (Foto: Profimedia)

Model cipela Clarita koji je ukrašen efektnim čvorovima sparila je uz crvenu midi haljinu s asimetričnim porubom i izrezom u obliku suze na prednjem dijelu.

Riječ je o modelu britanske dizajnerice Victorije Beckham koji je nadopunila bijelom prošivenom Chanel torbicom.

Alexandre Birman, sandale-platforme, 612 eura Alexandre Birman, sandale-platforme, 612 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i provjerite što su nosile Salma Hayek i Sofia Vergara na izložbi Frequency Samija Hayeka.

Koja dama je bolje iskombinirala srebrne sandale-platforme?

glasova:

Potom dajte svoj glas u anketi i recite nam tko je bolje iskombinirao srebrne platforme za ovo događanje.

Salma Hayek: Model bikinija u kojem se dobro osjećaju i žene s većim i manjim grudima Salma Hayek u plavo-bijelom bikiniju - 7 Salma Hayek u plavo-bijelom bikiniju - 4 Salma Hayek u plavo-bijelom bikiniju - 6 +7 Salma Hayek nosi plavo-bijeli bikini brenda Camilla

Štikle s vrtoglavim potpeticama u kojima Sofia Vergara hoda poput prave maherice Sofia Vergara Sofia Vergara u Alevi Milano štiklama Sofia Vergara u traper kompletu iz Zimmermanna +1 Zimmermann suknja, 795 eura, Zimmermann košulja 550 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju