Mnogi korisnici danas naglasak kod kupovine kućanskih uređaja daju naglasak na održivost i ekologiju i time u prvi plan stavljaju svoju želju da uvijek budu okrenuti zelenim tehnologijama. Novi Samsung Bespoke ekosustav za dom upravo odgovara na takve zahtjeve bilo da je riječ o Bespoke frižiderima, Bespoke perilicama i sušilicama rublja te za pripremu hrane tu su Bespoke pećnice.

Od hladnjaka do perilice, svaki Samsung uređaj prolazi kroz striktnu fazu osiguranja kvalitete tijekom koje se uređaji temeljito testiraju kako bi se osigurao njihov ispravan i dugogodišnji rad. Ovaj detaljan proces ispitivanja kvalitete jedan je od ključnih razloga zašto su Samsung uređaji prepoznati po svojoj kvaliteti, a posebice Samsung tehnologija digitalnog invertera (DIT).

PR PR Foto: PR


U Samsung Bespoke perilicama, tehnologija digitalnog pretvarača upotrebljava snažne magnete za tiši rad i snažne radne značajke, ali troši manje energije od univerzalnog motora, dok proizvodI puno manju buku i vibracije. Bespoke perlice za rublje dolaze s AI Ecobubble tehnologijom koja omogućuje aktiviranje s odabirom određenih ciklusa, uključujući Pamuk, Sintetiku i AI Wash za punjenja manja od 2 kilograma. AI Ecobubble stvara mjehuriće koji uklanjaju 24 posto više prljavštine, čak i pri niskim temperaturama, čime štedi 70 posto energije i omogućuje bolju njegu tkanine za 45,5 posto. Ova tehnologija prepoznaje vrstu tkanine i optimizira količinu mjehurića, vrijeme pranja rublja, temperaturu i brzinu vrtnje bubnja.

PR PR Foto: PR


Uz to, Bespoke perlicie imaju i AI Wash tehnologija pranja koja primjenjuje umjetnu inteligenciju uz temeljito pranje rublja donosi korištenje manje količine vode i deterdženta. AI Wash se temelji na algoritmu stvorenom umjetnom inteligencijom, a koristi napredne senzore za prepoznavanje težine i mekoće tkanine te kontinuirani nadzor razina prljavštine. Zatim pametno optimizira količinu vode i deterdženta te brzinu namakanja, ispiranja i vrtnje. AI Control tehnologija uz pomoć umjetne inteligencije personalizira ciklus pranja i to tako da prati navike i predlaže cikluse i prikazuje sve informacije o mogućnostima pranja rublja. Uz korištenje SmartThings aplikacije može pogledati, pretraživati i planirati pranje, ali i upravljanje poteškoćama. Kada želite osušiti rublje AI Control tehnologija omogućuje odabir programa sušenja koji savršeno odgovara odabranom ciklusu pranja. BESPOKE dizajn s tehnologijom SpaceMax omogućuje pranje uz ogroman kapacitet od 11 kilograma uz standardne dimenzije perlice za rublje dubine od 60 centimetara.

PR PR Foto: PR


Uz čistoću doma, ali i čistoću rublja svima nam je jako važno da jedemo dobro i kvalitetno. Kako bi to osigurao Samsung Bespoke frižideri i Bespoke pećnice donose nove iskustvo u čuvanju i pripremi hrane. U kuhinji su tako tu Bespoke hladnjaci koje odlikuje inovativni dizajn i mogućnosti. Tu je mnoštvo vrhunskih tehnologija poput Flex dizajna, Optimal Fresh +, Cool Select + te Humidity Fresh +, a naravno tu je i No Frost tehnologija. Samsung Bespoke hladnjake lako je uklopiti u svaki interijer, a dostupne su različite boje za jedinstven dizajn prostorija. Samsung Bespoke hladnjaci će olakšati pripremu hrane, a vaše namirnice će uvijek ostati svježe zahvaljujući inovativnoj Flex Zoni koja ima pet opcija za podešavanje temperature hladnjaka. Moguće je podesiti temperaturu za zamrzavanje, blago zamrzavanje, meso i ribu, voće i povrće kao i za piće. Također, sadrže Optimal Fresh + tehnologiju, koja donosi pretince koji se mogu podijeliti na dvije zone koje hlade namirnice na različitim temperaturama, a pri tome čuvaju svježinu namirnica do dva puta duže.

PR PR Foto: PR


Za pripremu namirnica koje ste čuvali u Bespoke hladnjacima tu su Bespoke pećnice. Nove Bespoke pećnice donosi razne inteligentne funkcije koje kuhanje čine zdravim - omogućujući korisnicima da pripreme hranu koja je dobra i za nepce i za tijelo. Uz samu pripremu vezana je i zdrava hrana, a u prvom je planu kuhanje na pari. Opremljena je raznim funkcijama kuhanja na pari za pripremu hranjivih i ukusnih jela. Tako, prirodna para omogućuje korisnicima postizanje hrskavijih i nježnijih okusa s vlažnom unutrašnjosti i hrskavom vanjštinom. Pećnica Bespoke AI ima funkciju Dual Cook Steam koja kombinira gornju i donju zonu s jednostavnom tehnologijom kuhanja na pari te Dual Cook Flex opciju bez pare tako da korisnici mogu uštedjeti vrijeme i energiju kuhajući različita jela na različitim postavkama u isto vrijeme. Air Fry značajka kombinacija je posebne posude i kruženja vrućeg zraka koji obavija jelo sa svih strana i pruža idealan način za pripremu prženih krumpirića, kroketa ili povrća uz minimalno masnoće, a postojanu hrskavost. Za one kojima je pak prženje na zadnjem mjestu, nova Bespoke AI pećnica opremljena je i Air Sous Vide tehnologijom koja precizno prepoznaje temperaturu u svakom dijelu unutrašnjosti pećnice, održavajući temperaturu ujednačenom dugo vremena za postojanu mekoću i sočnost bez isušivanja. Ovu prostranu pećnicu karakterizira zapremnina od čak 76 litara i energetska učinkovitost A+ razreda, dok mogućnosti pirolitičkog i katalitičkog čišćenja održavanje higijene pećnice čine lakim i efikasnim. Uređaji pružaju pametno iskustvo kuhanja povezivanjem s uslugom SmartThings Cooking koja se također može sinkronizirati sa Samsung Health aplikacijom, koji prati korisnikove ciljeve broja kalorija i potrošnju te preporučuje recepte sukladno postavljenim ciljevima. Brojanje kalorija i zdravo kuhanje postalo je lakše s ovom novom značajkom. SmartThings Cooking, koji štedi vrijeme i olakšava kuhanje. Razumijevajući vaše potrebe, preporučuje personalizirane recepte i izrađuje tjedne planove prehrane. Također nudi vođeno iskustvo kuhanja i olakšava kupovinu namirnica, a svi su uređaji povezani i na WiFi mrežu, što će dodatno olakšati pripremu jela.

Sada je pravo vrijeme za opremanje doma. Uz kupovinu određenih uređaja Samsung bijele tehnike očekuje vas 5 godina jamstva. Više o promociji pronađite na poveznici.

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju