Nakon što je svoju glumačku karijeru podredila poduzetničkoj i posvetila se razvoju kompanije Honest, Jessica Alba ipak se vraća na velike ekrane.

Galerija Jessica u masivnim sandalama Jessica Alba stigla je u London kako bi radila na novom filmu Zara, 279 kn +5 Steve Madden, 612 kn ( Nordstrom) Slavna 37-godišnja Amerikanka sa svojim obožavateljima na Instagramu je podijelila informaciju da radi na novom filmu, ali nije otkrila o kakvoj je projektu ili tipu uloge riječ.

Za potrebe snimanja otputovala je u London, a u natrpanom rasporedu pronašla je vremena za uživanje s društvom. Tako je otišla i na večeru u londonski restoran Chiltern Firehouse, poznato okupljalište slavnih.
Jessica u masivnim sandalama Jessica u masivnim sandalama (Foto: Profimedia)
S obzirom na to da je to mjesto meta znatiželjnih fotografa, za neke bi ovo bila prilika da se odjenu u najluksuznije odjevne komade i pokažu posebne stajlinge, ali ne i za Jessicu koja i u takvim situacijama ipak preferira jednostavne kombinacije.

Obična lagana haljina u bijeloj boji bila je njezin odabir za toplu londonsku noć, a pažnju su privukle njezine sandale.

Volite li masivne sandale poput ovih?

glasova:

Jessica Alba stigla je u London kako bi radila na novom filmu Jessica Alba stigla je u London kako bi radila na novom filmu (Foto: Getty Images)
Ljepotica je nosila takozvane flatforme (stopljenica od eng. riječi flat, što znači 'ravan', i platform, što znači 'platforma'). Takav masivni model sandala zasigurno nije po svačijem ukusu jer zapravo ne laska ženskoj nozi i stopalu, poput jednostavnijih modela ljetne obuće ili pak klasičnih štikli. U ovom slučaju, modeli s remenčićima u boji kože ili bilo kojoj drugoj svjetlijoj nijansi umjesto crne boje umanjili bi negativan vizualni efekt i izgledali znatno manje.

Djeluju poput okova, jedan je od komentara anonimnih modnih kritičara s društvenih mreža kojima se odabir glumice i poduzetnice ipak nije svidio.

Oni koji pak vole ovakve sandale u našoj galeriji mogu pogledati nekoliko zanimljivih modela po uzoru na Jessicu koje smo izdvojili iz ponude trgovina.
Zara, 279 kn Zara, 279 kn (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju