Sudeći prema prognozi, promjenjivo razdoblje napokon se bliži kraju i stiže nam ljeto. Naravno, s njim i visoke temperature koje će nas natjerati da se iz zatvorene obuće prebacimo u laganije otvorene modele poput sandala. S obzirom na to da smo jedva dočekali sunce, nećemo se žaliti i usput ćemo malo razgledati ponudu novih modela sandala kako bismo vrućine dočekali spremni.

Galerija Bassano (CCC), 12,99 EUR Missguided, 12,87 EUR C&A, 12,99 EUR +38 Deichmann, 13,80 EUR

Na prvi pogled vidi se kako je ponuda uistinu raznovrsna, ali mnoge dame odmah će preskočiti trendovske modele i posegnuti za onim klasičnim čija će popularnost potrajati više od jedne sezone.

Toj kategoriji pripadaju crne sandale. Ne postoji neutralnija boja od crne i upravo su zato i crne sandale jedan od najneutralnijih modela koje možete imati u svojoj garderobi. Stvarno su praktične jer se bez problema prilagođavaju svim odjevnim kombinacijama i komadima.

Pogledajte modele obuće koji su zavladali proljetnim kombinacijama na zagrebačkoj špici Street style izdanja iz Zagreba - 7 Street style izdanja iz Zagreba - 11 Street style izdanja iz Zagreba - 4 +7 Street style izdanja iz Zagreba - 3

Isto vrijedi i za prigode. U crnim sandalama možete na posao, kavu s prijateljicama, večeru s partnerom. Možete ih nositi i u grad i na plažu. Ukratko, ovaj model je svestran i upotpunit će sva vaša ljetna izdanja.

Tamaris (Rodea), 62,95 EUR Tamaris (Rodea), 62,95 EUR (Foto: Rodea)

Nije važno volite li više modele s visokom potpeticom ili ravnim potplatima jer se u ponudi brojnih modnih brendova uistinu može naći dovoljno varijanti za svačiji ukusi i potrebe.

Zavirite u našu galeriju i razgledajte pregled novih modela crnih sandala koje smo izdvojili za vas.

Guess, 110 EUR Guess, 110 EUR (Foto: Guess)

Obožavani modeli: 10 najpopularnijih klasičnih salonki svih vremena Casadei Blade Jimmy Choo Romy Salvatore Ferragamo Vara +10 Valentino Rockstud

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju