Operna pjevačica i glumica Sandra Bagarić bila je jedna od uzvanica na jubilarnoj 30. dodjeli glazbene nagrade Porin, koja se održala u zagrebačkom Boćarskom domu.

Galerija Mia Dimšić Ivana Kindl Lu Jakelić +10 Zrinka Cvitešić

Sandra Bagarić pozirala je okupljenim fotografima u haljini koja nas je odmah asocirala na nekoliko poznatih izdanja inozemnih zvijezda. Naime, svijetle nijanse plave boje popularan su odabir slavnih glumica za najsvečanija događanja poput Oscara, Zlatnih globusa i brojnih drugih dodjela.

Sandra Bagarić na 30. dodjeli Porina Sandra Bagarić na 30. dodjeli Porina (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Primjerice, i danas se pamti haljina s potpisom modne kuće Prada u kojoj je Lupita Nyong'o 2014. godine osvojila Oscara u kategoriji najbolje sporedne glumice za film "12 godina ropstva". Upravo je Lupita opet popularizirala plavu boju, koja je nakon toga postala nezaobilazna na crvenim tepisima.

Lupita Nyong'o Lupita Nyong'o u kultnoj Pradinoj haljini na Oscarima 2014. (Foto: Guliver Images)

Amy Adams osvojila je Zlatni globus za najbolju glumicu u kategoriji komedije i mjuzikla 2015. godine odjevena u plavu haljinu modne kuće Versace.

Amy Adams u plavoj haljini modne kuće Versace na Zlatnim globusima 2015. Amy Adams u plavoj haljini modne kuće Versace na Zlatnim globusima 2015. (Foto: Profimedia)

I Renee Zellweger odabrala je plavu boju za dodjelu Zlatnih globusa 2020. godine. Nagradu za najbolju glumicu u kategoriji drame primila je odjevena u kreaciji modne kuće Armani.

Renee Zellweger na dodjeli Zlatnih globusa 2020. Renee Zellweger na dodjeli Zlatnih globusa 2020. (Foto: Guliver Images)

Sandra Bagarić bez problema bi se uklopila u ovo društvo zahvaljujući elegantnoj haljini svevremenskog kroja, koja je definitivno bila jedna od ljepših na ovogodišnjoj dodjeli Porina, a u prosudbi je li uistinu bila i najlješa pomoći ćete nam vi. U galeriji razgledajte porinovska izdanja drugih uzvanica i zatim nam u anketi otkrijte koje se vama najviše sviđa.

Najviše mi se sviđa haljina koju je na Porinu nosila…

glasova:

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju