Američka glumica Sandra Bullock u vlasništvu ima 17 nekretnina diljem SAD-a. I dok neke od njih koristi kao vlastito prebivalište, druge preuređuje pa potom prodaje ili iznajmljuje. Obalni kalifornijski grad Malibu mjesto je u kojem ima dvije nekretnine, a sada je jednu od njih odlučila iznajmljivati.

Galerija Spektakularan pogled iz kuće Sandre Bullock Sandra Bullock iznajmljuje kuću na plaži za 30,000 dolara Sandra Bullock iznajmljuje kuću na plaži za 30,000 dolara +4 Kuća Sandre Bullock

Kuću koja ima 120 kvadrata Sandra iznajmljuje po cijeni od 30,000 dolara mjesečno. Kupila ju je 2020. godine za 5,3 milijuna dolara i potom preuredila.

U njoj se nalaze dvije prostrane spavaće sobe i dvije kupaonice u kojima se nalaze kada i walk-in tuš. Kuhinja, dnevna soba i blagovaonica spojene su po principu otvorenog plana.

Kuća Sandre Bullock Kuća Sandre Bullock (Foto: Profimedia)

Kuhinja je uz pomoć zatvorenog ostakljenog šanka mudro spojena s vanjskim prostorom. Na prostranoj terasi nalazi se električni roštilj, veliki stol za blagovanje, udobna garnitura i veliki televizor savršen za ljetne filmske večeri pod zvijezdama.

Kuća Sandre Bullock Kuća Sandre Bullock (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da se kuća, kako se to kaže kod nas, nalazi prvi red do mora, iz dnevne i spavaće sobe puca predivan pogled na morsko plavetnilo. Pogled je neometan zahvaljujući staklenoj ogradi kojom je zatvorena terasa na morskoj strani.

Zavirite u galeriju i razgledajte kako je Sandra Bullock uredila kuću za iznajmljivanje.

Kuća Sandre Bullock Kuća Sandre Bullock (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju