Dio glumačke postave filma "Oceanovih osam" koji će premijerno biti prikazan 8. lipnja pojavio se na konvenciji CinemaCon američkog Nacionalnog udruženja kinematografa.

Galerija Sarah Paulson, Mindy Kaling, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway i Awkwafina Sandra i Will Arnett na CinemaConu Sandra Bullock i Cate Blanchett +1 Kimono Johanne Ortiz, 13.639 kn Ženski spin-off  trilogije "Oceans" Stevena Soderbergha okupio je uistinu impresivnu glumačku ekipu, na čelu sa Sandrom Bullock i Cate Blanchett koje su predvodile predstavljanje filma na konvenciji.

Sandrini obožavatelji posebno mu se raduju jer svoju omiljenu glumicu nisu vidjeli na velikim ekranima od 2015. godine. Nakon duže stanke tijekom koje se posvetila svojoj obitelji, lijepa 53-godišnjakinja spremna je za povratak u velikom stilu.
Sandra i Will Arnett na CinemaConu Sandra i Will Arnett na CinemaConu (Foto: Getty Images)
S obzirom na to da se radnja "Oceanovih osam" vrti oko pljačke na popularnoj MET gali, očekuje se da će film vrvjeti sjajnim odjevnim kombinacijama, a glumice su na konvenciji već pokazale da će nas sjajnim izdanjima uveseljavati i tijekom promotivne turneje.
Sarah Paulson, Mindy Kaling, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway i Awkwafina Sarah Paulson, Mindy Kaling, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway i Awkwafina (Foto: Getty Images)
Upravo se Sandra istaknula svojoj kombinacijom na CinemaConu. Nosila je uske kožnate hlače u kombinaciji s fantastičnim kimonom koji je za ovu prigodu glumio haljinu.
Kimono Johanne Ortiz, 13.639 kn Kimono Johanne Ortiz, 13.639 kn (Foto: www.frwd.com)
Model dizajnerice Johanne Ortiz u tamnoplavoj i zlatnoj boji napravljen je od materijala visokog sjaja i ukrašen efektnom masivnom mašnom, a prodaje se po cijeni od 13.629 kuna.

U nastavku pogledajte trailer za film "Oceanovih osam".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju