U Londonu se jučer održala britanska premijera filma "Izgubljeni grad", pustolovne romantične komedije u kojoj glavne uloge tumače Sandra Bullock, Channing Tatum i Daniel Radcliffe. U filmu koji su režirala braća Nee Sandra glumi Lorettu Sage, nezadovoljnu sredovječnu autoricu ljubića.

Glavna zvijezda njezinih djela je fiktivni heroj Dash. Lorettina inspiracija za stvaranje Dasha bio je Alan Caprison (Channing Tatum), zgodan i ne baš jako inteligentan maneken s kojim odlazi na promociju svoje nove knjige.

Kada je ekscentrični milijarder Abigail Fairfax (Daniel Radcliffe) otme jer vjeruje da zna gdje se nalazi misteriozni Izgubljeni grad iz njezinih priča, Alan je odlučuje spasiti kako bi joj dokazao da je on puno više od tupavog ljepotana.

Channing Tatum propustio je sve dosadašnje premijere ovog filma zbog poslovnih obaveza. Naime, glumac u Londonu snima novi nastavak filmskog serijala "Magic Mike", a s obzirom na to da je britanska premijera održana upravo u Londonu, nije ju mogao propustiti.

Naravno, sve oči ipak su bile uprte u Sandru Bullock, koja je ukrala pozornost svojim kolegama. Slavna 57-godišnja glumica za ovu premijeru odabrala je kreaciju španjolske dizajnerice Caroline Herrere iz kolekcije za jesen/zimu 2022. godine.

Nosila je "hadijelo", hibridnu kreaciju koja je zapravo spoj haljine i odijela. Baza ove kreacije je crno odijelo s plaštem u ružičastoj, ljubičastoj i crvenoj boji, koji je ušiven na područje grudi i struka. Plašt se prilikom kretanja širi i pritom vizualno stvara dojam haljine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju