Sandra Bullock izašla je na večeru u restoran Spartina u Los Angelesu, a dok je odlazila kući, glumica je fotografirana u muškom društvu. Za večernji izlazak oskarovka je odabrala odjevnu kombinaciju koja osvaja svojom jednostavnošću i ležernim klasičnim stilom.

Galerija Sandra Bullock u trapericama i štiklama - 6 Sandra Bullock u trapericama i štiklama - 1 Sandra Bullock u trapericama i štiklama - 3 +2 Sandra Bullock uz vrećaste traperice nosi crne salonke

S tri modna komada koja mnoge žene imaju u svojoj garderobi Sandra Bullock složila je kombinaciju koja dokazuje da su klasika i minimalizam uvijek dobar izbor. Za odlazak na večeru u restoran u Los Angelesu glumica je odjenula svijetlo plave traperice vrećastog kroja i ispranog izgleda.

Sandra Bullock u trapericama i štiklama - 1 Sandra Bullock u vrećastim trapericama i crnim štiklama (Foto: Profimedia)

Traperice je podvinula tako da su do izražaja još više došle crne salonke klasičnog dizajna s visokom tankom potpeticom. Crne salonke svevremenski su model štikli koji nikad ne izlazi iz mode i uvijek ih je dobro imati u garderobi. Lako se uklapaju u raznovrsne odjevne kombinacije te su nosive u gotovo svim više ili manje formalnim prilikama.

Sandra Bullock u trapericama i štiklama - 3 Sandra Bullock uz vrećaste traperice nosi crne salonke (Foto: Profimedia)

Minimalistički stajling Sandra je upotpunila crnom košuljom, koju je nosila zavezanu oko struka. Decentni outfit podigla je s nekoliko komada nakita, a stavila je i ogrlice, narukvice, prstenje i naušnice. Velika elegantna crna torba od glatke kože izvrsno je zaokružila modno izdanje Sandre Bullock za odlazak na večeru.

Mila Kunis: (Jedine) traperice koje vole vrućine, a idu sjajno uz platnene tenisice Mila Kunis u 'najljetnijim' trapericama - 4 Mila Kunis u 'najljetnijim' trapericama - 1 Mila Kunis u 'najljetnijim' trapericama - 2 +10 Mila Kunis u 'najljetnijim' trapericama - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju