Sandra Perković u posljednje vrijeme plijeni veliku pažnju svojim modnim kombinacijama, pa čak i kada bira jednostavne komade za odlazak u kino s prijateljicama

Galerija Sandra Perković +0 Sandra Perković u mačkastim štiklama
Sandra Perković
bila je mamac za poglede na Trés chicu, ženskoj filmskoj večeri u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema, gdje je gledala film "Najveći showman“ redatelja Michaela Graceyja.

Plijenila je pažnju u jednostavnom izdanju sastavljenom od crnih hlača i topa iste boje, koje većina žena ima u svojem ormaru. Riječ je o kombinaciji koja se može nazvati i svojevrsnom ženskom uniformom. 

Bacačica diska razigrala je modnu kombinaciju s potpisom LeiLou by Alex s ružom u crvenoj boji i baršunastom torbicom Gucci GG Marmont, a cijelo izdanje podigla štiklama s leopard uzorkom.

Kakva mačka, la bomba i fatalna žena samo su neki od razdraganih komentara obožavatelja na njezinu profilu na Instagramu, nakon što je svoj stajling iz kina podijelila na ovoj društvenoj mreži.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neka od najpamtljivijih izdanja Sandre Perković u 2017. godini. Sandra Perković Sandra Perković u mačkastim štiklama (Foto: Bojan Zibar)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju