U Zagrebu je održana tradicionalna svečanost na kojoj je Hrvatski olimpijski odbor proglasio najuspješnije sportašice i sportaše u godini koja je uskoro iza nas.

Galerija Sandra Perković - 5 Sandra Perković - 4 Sandra Perković - 3 +1 Sandra Perković

Brojna su se poznata lica iz svijeta sporta okupila u zagrebačkom hotelu The Westin, a među njima posebno se istaknula naša proslavljena sportašica Sandra Perković, koja je primila nagradu za najuspješniju sportašicu u 2022. godini.

Europska prvakinja i svjetska doprvakinja u bacanju diska zablistala je u elegantnoj crnoj haljini.

Pripijena haljina pratila je Sandrinu figuru, a posebna je po glamuroznom gornjem dijelu, koji bi izabrale i žene za velike svjetske pozornice. 

Uska haljina dugih rukava istaknula je Sandrina ramena, a rub je ukrašen baš efektnim modnim detaljem – perjem, koje Sandra često bira u svojim odjevnim kombinacijama.

Sandra Perković - 4 Sandra je primila nagradu za najuspješniju sportašicu 2022. (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Kako bi istaknula taj modni detalj, kosu je oblikovala u razbarušenu punđu, a kombinaciju je upotpunila elegantnim nakitom, od kojega su se posebno istaknule viseće naušnice.

Točka na i Sandrine glamurozne kombinacije su zlatne salonke te mala crna torbica, koja je must have u svakom ženskom ormaru.

Sandra Perković: Odijelo i štikle za izdanje u kojem žene uvijek izgledaju elegantno Sandra Perković na panelu u Rovinju - 5 Sandra Perković na panelu u Rovinju - 4 Sandra Perković na panelu u Rovinju - 3 +1 Sandra Perković na panelu u Rovinju - 2

Sandra Perković: Model štikli u koji su se žene diljem svijeta nepovratno zaljubile Ana Radišić i Sandra Perković Sandra Perković u društvu Nevena Ciganovića Sandra Perković +0 Sandra Perković nosila je štikle u zelenoj boji s efektnom ukrasnom kopčom

Sandrine modne kombinacije uvijek su pomno odabrane, pa možemo zaključiti da uz sportske, Sandra niže i modne uspjehe, koji bi nam mogli poslužiti kao inspiracija.

Sandra Perković - 2 Sandra Perković (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju