Atletičarka Sandra Perković došla je na veliku reviju Aleksandre Dojčinović koja se održala u prostoru Hrvatskog državnog arhiva

Među brojnim damama koje su svojim prisustvom uveličale drugu samostalnu reviju dizajnerice Aleksandre Dojčinović našla se i Sandra Perković.

Uspješna hrvatska diskašica velika je obožavateljica Aleksandrinih kreacija i često se u njima pojavljuje na javnim događanjima pa je, sukladno prilici, i ovaj put odjenula njezinu haljinu.

Prozirnu nježno plavu haljinu ispod koje se nazirao nude kombine sparila je s nekoliko upečatljivih ružičastih komada i suprostavljanjem boja različitog spektra stvorila odvažno color block izdanje.

Posebno se istaknuo fantastičan kaput, ali jednako zanimljive bile su satenske salonke i mini torbica. Struk je naglasila tankim remenom, također u ružičastoj boji.

Sandra će sigurno pronaći nešto za sebe i u novoj LeiLou by Alex Dojčinović kolekciji za proljeće/ljeto 2017. godine predstavljenoj na reviji. Uz nezaobilazne haljine i romantične krojeve koji su prepoznatljiva odlika Aleksandrinog dizajnerskog rada, ova kolekcija donosi pregršt noviteta poput metalik suknji i fantastičnih odijela.

Zavirite u galeriju i pogledajte neodoljive modele koje ćemo u budućnosti sigurno gledati na poznatim Hrvaticama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju