Dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavila je novu kolekciju za nadolazeću jesen/zimu svog modnog brenda LeiLou by Alex Dojčinović. Na modnu reviju došle su brojne poznate dame među kojima i Sandra Perković odjevena u mini crvenu haljinu koja je naglasila njenu vitku liniju

Bacačica diska Sandra Perković izgleda bolje nego ikada te dobiva same pohvale za svoju vitku liniju. I na modnoj reviji Aleksandre Dojčinović održanoj na zagrebačkom Glavnom kolodvoru 26-godišnja sportašica privlačila je mnoge poglede odjevena u crvenu čipkastu haljinu brenda LeiLou by Alex Dojčinović.

'Na modnoj reviji Aleksandre Dojčinović 26-godišnja Sandra Perković privlačila je mnoge poglede odjevena u crvenu čipkastu haljinu brenda LeiLou by Alex Dojčinović'

Ženstvena haljina u gornjem dijelu je potpuno zatvorena te ima duge rukave dok donji dio seže do iznad koljena što se pokazalo savršenim izborom za Sandrinu fit liniju i lijepo građene noge. Mini haljinu koja prati liniju tijela Sandra je kombinirala uz zlatne sandale na visoku potpeticu koje se vežu oko gležnja.

Romantičnost i ženstvenost čitave pojave jedne od najuspješnijih hrvatskih sportašica dodatno su naglasile nježne lokne koje su uokvirile lijepo Sandrino lice. Sandra Perković za svoje je sportske uspjehe dosad osvojila brojne zlatne medalje, a mi joj za ovaj stajling također dodjeljujemo čisto zlato.

Aleksandra Dojčinović na reviji je predstavila novu kolekciju, a što je za nadolazeću jesen/zimu ponudio brend LeiLou by Alex Dojčinović pogledajte u foto galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju