Prva dama Sanja Musić Milanović i predsjednik Zoran Milanović organizirali su večeru za španjolski kraljevski par. Gala večera za kraljicu Letiziju i kralja Felipea VI. održava se u Svečanoj dvorani Ureda predsjednika Republike Hrvatske.

Galerija Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia, kralj Felipe VI., Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović na gala večeri Kraljica Letizia na gala večeri sa svojim domaćinima, Zoranom Milanovićem i Sanjom Musić Milanović +2 Sanja Musić Milanović

S obzirom na to da je u pitanju vrlo svečana prigoda, prva dama i njezina uvažena gošća očekivano su odabrale elegantne odjevne komade za zajedničku večeru.

Kraljica Letizia na gala večeri sa svojim domaćinima, Zoranom Milanovićem i Sanjom Musić Milanović Kraljica Letizia na gala večeri sa svojim domaćinima, Zoranom Milanovićem i Sanjom Musić Milanović (Foto: Lana Slivar Dominic/HINA/POOL/Pixsell)

Kraljica Letizia reprizirala je haljinu brenda Bouret i štikle Caroline Herrere, a naša prva dama umjesto haljine odlučila se za kombinaciju suknje te košulje koju potpisuje hrvatski modni brend Hippy Garden.

Kraljica Letizia, kralj Felipe VI., Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović na gala večeri Kraljica Letizia, kralj Felipe VI., Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović na gala večeri (Foto: Dario Grzelj/HINA/POOL/Pixsell)

Efektnu dvobojnu voluminoznu suknju s apstraktnim uzorkom mudro je kombinirala s jednostavnom crnom košuljom. Nosila je i salonke u crnoj boji ukrašene blještavom kopčom.

Sanja Musić Milanović nosi suknju i košulju iz naše nove kolekcije. Riječ je o kompletu šivanom od printanog organdija koji je rađen za naš brend, unikatan je i dostupan samo kroz naše kolekcije.

Hrvatska prva dama je moderna i dosta samouvjerena i hrabra žena, a Hippy Garden u svojim kolekcijama uvijek naglašava žensku snagu. Doista je lijepo da naši dužnosnici na takvim važnim događanjima nose hrvatske dizajnere. To bi doista trebala biti neka formula jer je to najljepša promocija hrvatskog dizajna.

Sanja Musić Milanović došla je u naš showroom pogledati kolekciju i to je bila lijepa suradnja, vjerujem na obostrano zadovoljstvo, kazala nam je Đurđica Vorkapić, dizajnerica i kreativna direktorica brenda Hippy Garden.

Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia: Čije vam se izdanje za primanje na Pantovčaku više sviđa? Španjolska kraljica Letizia i hrvatska prva dama Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia i prva dama Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia u elegantnoj kombinaciji +6 Kombinacija kraljice Letizije

Hrvatska prva dama dosad je u raznim prigodama pokazala da voli upečatljive komade nakita i sjajno ih nosi, a ovaj put odabrala je statement ogrlicu srebrne boje u obliku lanca.

Efektna suknja prve dame Sanje Musić Milanović Efektna suknja prve dame Sanje Musić Milanović (Foto: Dario Grzelj/HINA/POOL/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju