Drugi dan službenog posjeta Hrvatskoj španjolski kraljevski par zajedno s predsjednikom Zoranom Milanovićem i njegovom suprugom Sanjom Musić Milanović sudjeluje na Hrvatsko-španjolskom IFMIF-DONES Forumu, nakon kojeg će hrvatska prva dama i kraljica Letizia posjetiti Polikliniku za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG.

Galerija Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia +2 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia

Za današnja događanja Sanja Musić Milanović odabrala je još jedno elegantno i moderno izdanje.

Nosi tamnoplavi karirani kombinezon s V-izrezom koji se preklapa na gornjem dijelu, dok donji dio čine hlače širokih nogavica. Tankim remenom prva dama istaknula je struk.

Preko kombinezona je prebacila bež kaput, dok se, kada je u pitanju obuća, odlučila za plave salonke koje je jučer kombinirala uz plavu kaput-haljinu.

Sanja Musić Milanović: Upečatljiva suknja i stvarno efektna ogrlica za večeru s kraljicom Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia, kralj Felipe VI., Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović na gala večeri Kraljica Letizia na gala večeri sa svojim domaćinima, Zoranom Milanovićem i Sanjom Musić Milanović +2 Sanja Musić Milanović

Kosu je danas raspustila, a izdanje je i ovaj put upotpunila zanimljivim komadima nakita.

Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Jučer je hrvatska dama pokazala dva modna izdanja. Španjolski kraljevski par dočekala je u plavoj kaput-haljini užeg kroja s plavom dugmadi i našivenim džepovima, koju je uparila s plavim salonkama s tankom visokom potpeticom.

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Za gala večeru odjenula je kombinaciju suknje te košulje koju potpisuje hrvatski modni brend Hippy Garden. Efektnu dvobojnu voluminoznu suknju s apstraktnim uzorkom mudro je kombinirala s jednostavnom crnom košuljom. Nosila je i salonke u crnoj boji ukrašene blještavom kopčom.

Koje izdanje Sanje Musić Milanović vam je najbolje?

glasova:

Njezina izdanja za dvodnevni posjet kraljevskoga para možete pogledati u našoj galeriji na početku teksta, a u anketi odaberite po vama najbolje izdanje hrvatske prve dame.

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović u studenom 2022. na večeri za španjolski kraljevski par Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović u studenom 2022. na večeri za španjolski kraljevski par (Foto: Lana Slivar Dominic/HINA/POOL/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju