Dobar odjevni komad nikada ne izlazi iz mode. To zna i glumica Sarah Paulson koja je za premijeru svoje nove serije „American Crime Story: The People V. O.J. Simpson“ odabrala haljinu Stelle McCartney iz večernje kolekcije za 2012. godinu

Haljina 'Saskia' popularne britanske dizajnerice Stelle McCartney 2012. godine proglašena je jednom od najpopularnijih haljina.

Haljian Stelle McCCartney popularnost duguje mudrom spoju klasičnog i modernog modnog senzibiliteta.

Model iz večernje kolekcije prva je te godine nosila Gwyneth Paltrow na dodjeli nagrada Grammy, nakon čega je potražnja za haljinom naglo skočila pa smo je neprestano viđali na crvenim tepisima i svečanim događanjima.

'Saskia' popularnost duguje mudrom spoju klasičnog i modernog modnog senzibiliteta. Moderni remen upečatljive zlatne boje lijepo oblikuje figuru i stvara neodoljivu klasičnu siluetu naglašenog struka. To je prepoznala i naša Severina koja je haljinu Stelle McCartney nosila na Sarajevo film festivalu 2013. godine.


Da je haljina tražena čak i u 2016. dokazala je glumica Sarah Paulson koja ju je odjenula za premijeru svoje nove serije. Odabrala je model u bordo boji koji je nadopunila samo s vintage Neil Lane naušnicama i torbicom Lee Savage.

Popularnost haljine ne pada, a ne pada ni cijena koja se u web trgovinama kreće između 25 i 39 tisuća kuna.U galeriji pogledajte koje slavne dame nisu odoljele ovoj haljini.

Je li 'Saskia' zaslužila ovakvu popularnost?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju