Kada se spoje dvije umjetnice, jedna s kistom i bojom, a druga s iglom i koncem, nastaju neodoljivi platneni ruksaci s hrvatskim potpisom koji će se ovoga ljeta nositi diljem svijeta.

Galerija Kolo ruksaci s ilustracijama Lane Hudine iz brenda Lana's Duckass Kolo ruksaci s ilustracijama Lane Hudine iz brenda Lana's Duckass Kolo ruksaci s ilustracijama Lane Hudine iz brenda Lana\'s Duckass +2 Ruksaci Kolo s ilustracijama Lane Hudine iz brenda Lana's Duckass Lana Hudina iz Lana's Duckass i Lucija Kvorka iz Kola, udružile se svoje snage te u duhu ljeta, sunca i dobrih vibracija, predstavile novu suradnju. Riječ je o divnim ručno rađenim ruksacima Kolo, koji sada na sebi imaju Duckassove ilustracije raznih tematika.

Ovoga ljeta atraktivni i humoristični likovi Lanina Duckassa koji šeću ulicama Zagreba, Zadra, Splita i drugih gradova, uživaju u prirodi ili lješkarenju u toplini doma oživljavaju na platnenim, ručno šivanim ruksacima iz kreativne tekstilne radionice Kolo.
Kolo ruksaci s ilustracijama Lane Hudine iz brenda Lana's Duckass Ruksaci Kolo s ilustracijama Lane Hudine iz brenda Lana's Duckass (Foto: PR)
Uz atraktivne ljetne destinacije, ovi će ruksaci ujedno biti i odličan izbor za jesenske dane jer mogu dodatno biti upotpunjeni i imenima osoba. Bile one male ili velike, rado će prošetati gradom s unikatnim, ručno šivanim ruksacima.

Ovaj originalni hrvatski proizvod možete naručiti po cijeni od 99 kuna direktno preko službene web-stranice brenda Kolo, njihova profila na Facebooku ili Instagramu ili brenda Lana's Duckass.
Kolo ruksaci s ilustracijama Lane Hudine iz brenda Lana\'s Duckass Ruksaci Kolo s ilustracijama Lane Hudine iz brenda Lana's Duckass (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju