Da prilikom uređenja kuhinje ne morate misliti o praktičnosti i idelnom pozicioniranju sudopera i štednjaka, kako bi ta prostorija izgledala? Mi smo dali mašti na volju, zanemarili materijale koji se lako čiste i odabrali preslatku kuhinju najnježnijih boja

Praktična i jednostavna za održavanje – to su glavna obilježja koje tražimo prilikom kupovine i održavanje kuhinje.

Odaberemo boju kuhinjskim elemenata koja nam se sviđa, dodamo nekoliko sitnica za podizanje prostora i najčešće su to jedini dekorativni detalji za pokazivanje naše osobnosti.

Kredenci baš poput bakinih, starinske vage, stropni ukras obogaćen metalnim ukrasima različitih oblika i puno cvijeća u prvom su planu

Ali kada bismo dopustili da nas vodi mašta, naš omiljeni stil te neopterećenost lakoćom održavanja naši kuhinjski prostori bi vjerojatno izgledali nešto drugačije.

Odabrali smo jednu neodoljivu bajkovitu kuhinju-blagavaonu obojanu pastelnim tonovima i uređenu u romantičnom retro stilu.

Kredenci baš poput bakinih, starinske vage, stropni ukras obogaćen metalnim ukrasima različitih oblika i puno cvijeća u prvom su planu, a potpuno neočekivani dodatak su ležaljka za odmaranje s udobnim bijeli jastucima.

Ne znamo koliko bismo ručaka i večera uspjeli skuhati u ovom shabby šik kutku, ali bismo bez sumnje u svom omiljenom kućnom ogrtaču uživali u ispijanju kave i čaja s prijateljicama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju