Svake sezone pojave se modni komadi koji u trenu osvoje žene i koji postanu veliki hit. Takve su i ružičaste natikače u koje su se žene zaljubile i zbog jednog šarmantnog detalja koji ih krasi – velike ruže.

Galerija Satenske natikače s ružom iz Zare - 2 Satenske natikače s ružom iz Zare - 3 Satenske natikače s ružom iz Zare - 1 +2 Najtraženije natikače sezone savršene su za ljetne modne kombinacije

Prelijepe natikače podsjećaju na cipele kakve nosi lutka Barbie, a njihov dizajn je ženstven i romantičan. Izrađene su od nježnog satena te imaju potpeticu od osam i pol centimetara. No ono najšarmantnije na njima jest ukrasni detalj u obliku velike ruže koja ovaj model čini posebnim i savršenim za ljetne modne kombinacije.

Satenske natikače s ružom iz Zare - 1 Ružičaste satenke natikače ukrašene su velikom ružom (Foto: www.zara.com)

Maksi haljine mnogima su omiljeni odjevni komad Od 139 kuna: 15 maksi haljina koje super stoje ženama od XS do XL veličine

Za veću udobnost pri nošenju te za lakše hodanje imaju fleksibilnu tabanicu od tehničkog lateksa i pjene. Cvjetne cipelice iz trgovine Zara bez sumnje su jedan od najvećih proljetnih i ljetnih aduta popularne highstreet trgovine, a s obzirom na to da su već rasprodane, s pravom nose titulu najtraženijih natikača sezone.

Satenske natikače s ružom iz Zare - 4 Najtraženije natikače sezone savršene su za ljetne modne kombinacije (Foto: www.zara.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju