Još nekoliko tjedana i kreće prava shopping groznica

 Prepuni trgovački centri, roba koja se čeka i po nekoliko tjedana, nedostatak proizvoda na zalihi i prazne police horor su svakoga tko se ikada upustio u last minute kupnju. Kako biste na vrijeme obavili blagdansku kupnju poklona, krenite s potražnjom mjesec dana ranije i napravite popis darova koji će jednostavno oduševiti vaše najmilije. Proizvod za koji već sada znamo da postoji lista čekanja je genijalna spravica koja će vas zauvijek riješiti brige o zgužvanoj odjeći – Philips Steam&Go ručni steamer. Riječ je kompaktnom uređaju za glačanje zbog kojeg ćete zaboraviti na sve muke s naborima, sigurno će ga obožavati svi koji nemaju vremena na klasičan način glačati odjeću, oni koji su u vječnoj bitci s vremenom i sve obavljaju u zadnji čas te svi koji većinu vremena provode na putovanju.

Osim što je kompaktan i možete ga nositi u putnom kovčegu, držati u automobilu, i nositi i u malo većoj poslovnoj torbi, ovaj steamer ima dva načina primjene – s njim se može na klasičan način glačati odjeća vodoravno zbog čega ćete imati uvijek savršeno izglačane ovratnike, ali se uređaj može praktično koristiti i okomito, kako biste osvježili odjeću i poravnali i najsitnije nabore. I ne brinite se, s ovim steamerom ste sigurni od progorijevanja odjeće!

Također, osim praktičnosti, Philipsov steamer se odlikuje i brzinom zagrijavanja – za upotrebu je spreman nakon 45 sekundi zagrijavanja, što često nije slučaj sa sličnim proizvodima. Ukoliko ste se prepoznali među onima koji na događanja i svečanosti stižu u zadnji čas, onda je ovo poklon koji trebate pokloniti sami sebi. Kada smo kod sličnih proizvoda, prednost je što Philips steamer ne ostavlja mokre mrlje. Naime, zbog velike količine pare i blizine uređaja do tkanine, neka parna glačala ostavljaju mokre tragove koji se osuše i za sobom ostavljaju samo nagužvanu i vlažnu odjeću. Zahvaljujući parnoj ploči SmartFlow uz korištenje steamera Steam&Go mrlje postaju stvar prošlosti, a vama ostaje samo prekrasna i lijepa izglačana odjeća.

S obzirom da je riječ o poklonu idealnom za osobe različitih godina, zanimanja i spola, požurite po svoj steamer i omogućite bezbrižne blagdane sebi i svojim najmilijima!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju