Iako bi snijeg i debeli minusi bili malo primjereniji ovom dobu godine, danas se nitko u Zagrebu nije bunio zbog lijepog i sunčanog dana.

Galerija Street style izdanje Lorene Ouahchije +0 Lorena Ouahchia

Vrijeme je uistinu idealno za obilazak grada pa su mnogi iskoristili priliku da malo razgledaju centar u kojem ovih dana vlada velika gužva zbog tradicionalnih adventskih događanja.

Za ljubiteljice mode đir po gradu ujedno je i prilika da isfuraju svoje omiljene odjevne komade pa smo tako imali prilike vidjet raznolika street style izdanja, od pomalo eksperimentalnih kombinacija do odličnih dnevnih izdanja.

Slika nije dostupna Tople, lijepe i ne stišću: 12 čizama u kojima noge izgledaju mršavije

Slika nije dostupna 15 tooooplih čizmica u kojima se nećete smrznuti na Adventu

Jednu sjajnu klasičnu i vrlo nosivu kombinaciju pokazala je Lorena Ouahchia, voditeljica i novinarka s radija Yammat FM.

Elegantna ljepotica bila je odjevena u mini-suknju s prepoznatljivim "houndstooth" uzorkom, crnu poludolčevitu i visoke kožnate čizme s blok potpeticom.

Visoke čizme i dalje su jedan od najtraženijih zimskih modela obuće. Nije tajna da se one mogu nositi i uz duge odjevne komade, ali ovo je još jedno izdanje koje dokazuje da ipak najbolje dolaze do izražaja uz mini suknje (ili haljine).

Crno-bijela paleta boja osvježena je plavim kaputom ležernog kroja, a od modnih dodataka istaknule su se naočale, mala torbica i decentne okrugle naušnice.

Street style izdanje Lorene Ouahchije Visoke čizme i dalje su jedan od najtraženijih zimskih modela obuće (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju