Poljubac s partnerom nešto je vrlo intimno i toplo. Pravi poljubac će probuditi sva osjetila i zato je važno da bude iskren i od srca. No isto tako, savršen poljubac zahtijeva i malo spretnosti i tehnike. Donosimo 3 jednostavna trika zbog kojih više nećete htjeti odvojiti usne.

 

1. Pripremite usne
Kako bi poljubac bio savršen usne moraju biti sočne i meke, jer tome ne može odoljeti niti jedan muškarac. Planirate li romantičnu večeru, pripremite se na vrijeme. Ispucale i suhe usne tretirajte pilingom od meda i šećera, istrljajte ih i isperite te potom nanesite melem ili balzam za usne.

Ispucale i suhe usne tretirajte pilingom od meda i šećera, istrljajte ih i isperite te potom nanesite melem za usne. Ako su usne meke, poljubac će biti bolji.

Isto tako, planirate li se ljubiti izbjegavajte žarke ruževe i masna sjajila za usne jer ova ženska pomagala mogu pokvariti prvi dojam.

2. Spojite usne
Trik koji će probuditi sva osjetila zapravo je vrlo jednostavan. Dokazano je kako su same usne snažna erogena zona i zato ih trebate maksimalno iskoristiti.

Prije nego krenete u strastveni poljubac, naslonite usne na njegove i to nježno i polako. Ostanite u om položaju nekoliko sekundi, a potom se prepustite snažnim osjećajima.

3. Upotrijebite moć vrška jezika
Na našem jeziku nalazi se tisuću završetaka živaca. Upravo zbog toga, jezik je vrlo snažna erogena zona. Sočni i vrući poljubac ostat će još moćniji ako igru s jezikom svedete na minimum te tijekom poljupca najviše upotrebljavate njegov vršak.

S ovim glatkim i mekim djelom jezika upravljajte nježno i polako, poigrajte se i s unutarnjim rubom njegovih usana, a moć ovog oružja strasti ćete osjetiti vrlo brzo i to oboje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju