Mia Dimšić s pjesmom Guilty Pleasure predstavljat će Hrvatsku na Euroviziji u svibnju ove godine u Torinu.

Galerija Haljina Juraja Zigmana o kojoj se najviše pričalo na Dori Pobjednica Dore Mia Dimšić u kreaciji ELFSa Tina Vukov u kreaciji Juraja Zigmana na Dori +3 Tina Vukov u kreaciji Juraja Zigmana na Dori

Mlada osječka glazbenica izvela je pjesmu na gitari te uz zanimljiv scenski nastup rumunjskog plesača osvojivši najviše glasova žirija i publike.

Mia Dimšić za ovu je priliku odabrala neopterećeno mladenačko izdanje sastavljeno od mini haljine i sakoa hrvatskog dizajnerskog dvojca Elfs koje je upotpunila crnim gležnjačama.

Pobjednica Dore Mia Dimšić u kreaciji ELFSa Pobjednica Dore Mia Dimšić u kreaciji ELFSa (Foto: Nel Pavletic/Pixsell)

Riječ je o vrlo jednostavnom i simpatičnom izdanju kakvo se rijetko kad viđa na hrvatskoj sceni.

Na društvenim mrežama, pak, najviše se raspravljalo o izgledu Tine Vukov koja je na Dori izvodila pjesmu "Hideout". Tom prilikom odabrala je spektakularnu korzet-haljinu sirena kroja s potpisom Juraja Zigmana čije kreacije i inače voli nositi.

Tina Vukov u kreaciji Juraja Zigmana na Dori Tina Vukov u kreaciji Juraja Zigmana na Dori (Foto: Nel Pavletic/Pixsell)

Poluprozirna crna haljina bez rukava koja je bila bogato urešena tkaninom u donjem dijelu naglasila je ženstvenu siluetu riječke pjevačice te oduševila mnoge.

Komentatori nisu mogli sakriti zadovoljstvo ovom kreacijom niti na društvenim mrežama Juraja Zigmana, nakon što je dizajner podijelio kako je stvorena ova pamtljiva kreacija – od skice do završnog proizvoda.

Savršena je, za crveni tepih, predivna, samo su neki od komentara na njegovom Instagramu.

Danijela Martinović na Dori 1995. godine Kultne haljine s Dore: Modna izdanja o kojima se i danas priča

Neke dame odlučile su se za odvažnu haljinu s dubokim dekolteom Nosile su i vjenčanice: Sedam pitanja o haljinama s Dore na koje znaju odgovoriti samo najveći fanovi

Što su slavne dame nosile na ovogodišnjoj Dori, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Mia Negovetić u haljini Katarine Mamić na Dori Mia Negovetić u haljini Katarine Mamić na Dori (Foto: Nel Pavletic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju