Ma kakav Miami, Los Angeles ili Bahami! Vilu iz snova za odmor o kakvom maštamo pronašli smo u Novalji na otoku Pagu, kamenu kuću s bazenom i zadivljujućim pogledom na more, koja nas je osvojila na prvi pogled.

Galerija Kamena kuća s bazenom u Novalji na otoku Pagu ljepša i od holivudskih vila - 4 Kamena kuća s bazenom u Novalji na otoku Pagu ljepša i od holivudskih vila - 11 Kamena kuća s bazenom u Novalji na otoku Pagu ljepša i od holivudskih vila - 9 +11 Kamena kuća s bazenom u Novalji na otoku Pagu ljepša i od holivudskih vila

Šarmantna kamena vila Vidasovi dvori nalazi se svega sedam kilometara od centra Novalje, dovoljno blizu za uživanje u ljetnoj vrevi popularnog turističkog mjesta, ako je se zaželite, a opet dovoljno daleko da se možete prepustiti miru i ljepoti netaknute prirode koja okružuje kuću.

Kamena kuća s bazenom u Novalji na otoku Pagu ljepša i od holivudskih vila - 14 Bazen veličine 32 m2 'zove' da se okupamo u njemu (Foto: Privatne fotografije)

Može primiti do šest gostiju pa je savršena za obiteljski odmor, kao i za odmor u, primjerice, parovima. Kuća se sastoji od dvije dvokrevetne spavaće sobe na katu, svaka sa svojom kupaonicom i s ručno izrađenim namještajem, te dnevne dobe sa spojenom kuhinjom i blagovaonicom u prizemlju.

Kamena kuća s bazenom u Novalji na otoku Pagu ljepša i od holivudskih vila - 7 Ugodan i lijepi interijer kamene kuće s bazenom u Novalji na otoku Pagu (Foto: Privatne fotografije)

Savršeno ugodan i prostran interijer vile dodatno su podigle podne obloge efektnog i ultra modernog terrazzo uzorka, za dodatan dašak mediteranskog ugođaja. A tek kad se izađe u dvorište, lako je ostati bez riječi. Na velikoj natkrivenoj terasi nalazi se ljetna kuhinja opremljena vanjskim roštiljem za ugodna večernja druženja, no glavna zvijezda dvorišta ipak je bazen veličine 32 četvorna metra u kojem se u trenu može pronaći osvježenje od vrućina.

Blizu je i šljunčana plaža, i to lokalna s malo ljudi, a priroda je idealna za duge šetnje i vožnju biciklom.

U našoj dugogodišnjoj tradiciji u pružanju ugostiteljskih usluga želja nam je bila stvoriti mjesto za potpuni odmor naših gostiju te im pružiti nezaboravni doživljaj. Vilu se može koristiti i u hladnijem dijelu godine jer posjeduje unutarnji kamin za grijanje kao i grijani bazen, kažu Marina i Gordan Peranić, vlasnici vile Vidasovi dvori, koja je zapravo obnovljena kamena kuća njihovih predaka koja je u prošlom stoljeću služila kao smještaj za pastire i njihove obitelji, a sada nudi sve blagodati moderne civilizacije u spoju s netaknutom prirodom.

Kamena kuća s bazenom u Novalji na otoku Pagu ljepša i od holivudskih vila - 6 U večernjim satima atmosfera je posebno očaravajuća (Foto: Privatne fotografije)

Ova idilična lokacija na otoku Pagu možda nije za svačiji džep, ali uvijek možemo maštati, a uvijek je dobro i podsjetiti se da ljepoti kamenih kuća i prirode na našemu moru ne mogu konkurirati ni Miami, ni Los Angeles, ni Bahami.

Fotografije kuće iz Komiže pokazuju sve što želimo ovoga ljeta Kamena kuća u Komiži na otoku Visu Kamena kuća u Komiži na otoku Visu Kamena kuća u Komiži na otoku Visu +0 Kamena kuća u Komiži na otoku Visu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju