Čizmice, loaferice ili možda tenisice – nova kolekcija i posebna sniženja u Deichmannu dovela su nas u pravu nedoumicu koji model odabrati ove jeseni i sigurni smo kako ćemo još neko vrijeme kombinirati svo troje!

Jeste li već počeli nositi čizmice i gležnjače?
Društvene mreže i modne časopise već krajem ljeta preplavili su neodoljivi modeli retro čizmi i gležnjača koje brojne trendeseterice kombiniraju s mini suknjama i haljinama, a tu su i uzbudljive kombinacije s dugim lepršavim haljinama i ostalom ljetnom odjećom koja se za trenutak prilagodi sezoni uz dodatak kardigana ili pulovera. Duga cvjetna haljina, pulover uhvaćen u struku i dodatak čizmi uvijek će za nas biti najromantičniji outfit jeseni.

PR PR Foto: PR

Za one koji se još nadaju babljem ljetu!
Ipak, nisu se svi spremni pomiriti s činjenicom da je ljeto sada već daleko iza nas. Ako još uvijek tvrdo odbijaš nošenje čizmi i gležnjača, jesensku kombinaciju s lakoćom možeš graditi oko modela tenisica u novoj kolekciji Deichmanna, a brojni od njih u Deichmannu sada se nalaze na posebnom sniženju. Udobne, trendy, jednostavne za kombiniranje – kao da ti uopće treba poseban razlog za novi par tenisica. Uostalom, nastave li se suhi jesenski dani, tenisice ćemo još dugo viđati na ulicama.

PR PR Foto: PR

Za zlatnu sredinu – loaferice!
Ako te jesen podsjeća na polazak u školu i želiš asocirati mladenački i pomalo štreberski look, odaberi neki od modela obuće sezone – loaferica!
Preslatke i raznovrsne, jednom kad probaš loaferice jednostavno ih nećeš moći zamijeniti. Zamisli kombinaciju traperica, košulje i kardigana, ili par mini suknje i košulje sa slatkim soknama, ili možda midi pletene haljina – ma koju god jesensku kombinaciju zamisliš, loaferice će se savršeno uklopiti.

PR PR Foto: PR

Deichmann je rješenje za sve tvoje modne jesenske dileme! Potraži najuzbudljiviji asortiman sezonske obuće na Deichmann međusezonskom popustu! Ovdje te očekuje više od 150 modela, a sniženja se kreću i do 50 %! Istraži ponudu na webu, a onda se zaputi u obližnju Deichmann trgovinu!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju