Savršene frizure kakve nam prezentiraju poznate ljepotice u časopisima i na crvenim tepisima san su svake žene. I dok se mi pitamo kako im kosa u svakom trenutku izgleda tako savršeno, odgovore su nam ponudile one same

Koliko ste puta za posebnu priliku napravile savršenu frizuru, a samo par sati poslije ona je jednostavno nestala? Takav problem događa se svim ženama, a nisu ga pošteđene niti poznate ljepotice. Iako njihovo poziranje na crvenom tepihu izgleda besprijekorno, čak i uz pomoć najpoznatijih frizera i najskupljih preparata za kosu i njihova frizura ima vrlo kratak rok trajanja.

To su nam potvrdile fotografije na kojima se zvijezde poput Beyonce, Jessice Albe, Jennifer Lopez ili Sharon Stone u istom danu pojave na dva mjesta i to u različitom stajlingu.

I dok one prve izgledaju kao iz reklame za šampon ili boju za kosu, na onima od par sati poslije počinju se pojavljivati klasični nedostaci uzrokovani vlagom, presvlačenjem ili elektricitetom koji otkrivaju kako i najskuplja frizura ima vrlo kratak rok trajanja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju