Božić se bliži, a vi ste još uvijek u potrazi za darovima koji će razveseliti vaše najmilije?

 

Galerija PR PR +0 PR  Pronaći dar koji odgovara nečijoj osobnosti, ukusima i željama nije lak zadatak, stoga nije neuobičajeno da se zateknemo bez poklona, ali i ideja, s Božićem pred vratima. Ne brinite, imamo rješenje za sve one koji, kao i mi, božićnu kupovinu obavljaju u zadnji čas. Opustite se i prepustite uživanju u adventskim radostima, a kupovinu darova olakšajte si samo jednim posjetom dm-u.

Jednostavno rješenje za blagdane

Jedan od najomiljenijih darova iz dm-a zasigurno je dm darovna kartica uz koju svatko može odabrati savršen dar za sebe. Podarite najmilije ugodnim trenucima kupovine u njihovoj omiljenoj dm prodavaonici gdje mogu birati među raznovrsnom ponudom koja uključuje proizvode renomiranih brendova, hrvatskih proizvođača i vlastitih dm marki koje jamče njemačku kvalitetu.

PR PR

Savršeni dar iz dm-a

Uz dm darovnu karticu poklonit ćete idealan dar jer uz raskošnoj blagdanskoj ponudi u dm-u svatko može pronaći nešto za sebe. Od već pripremljenih košara i poklon paketa čija privlačna pakiranja sadrže dragocjene formule za njegu tijela, preko velikog izbora mirisa i luksuznih parfema, do igračaka, kozmetike i dodataka za kućanstvo – iz dm-a nitko ne može izaći praznih ruku.

Uživajte u blagdanima i izbjegnite stres odabira savršenog poklona uz dm darovnu karticu i odlične ponude u 159 dm prodavaonica, koje možete pronaći u 60 hrvatskih gradova.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju