Prema numerologiji, svatko od nas ima svoj osobni broj koji utječe na naš život. Ako ste u braku, onda imate i svoj vjenčani broj koji pak puno otkriva u budućnosti vaše bračne zajednice.

Baš kao što se do osobnog broja dolazi zbrajanjem znamenki u datumu rođenja, tako se do vjenčanog broja dolazi zbrajanjem znamenki u datumu vjenčanja. Vjenčani broj možete izračunati i ako niste u braku, ali već znate datum vjenčanja. Zapamtite samo da zadnji broj uvijek mora biti jednoznamenkast pa tijekom izračuna dobijete dvoznamenkastu brojku, zbrajanjem je svedite na jednu znamenku.

PRIMJER IZRAČUNA VJENČANJOG BROJA

Datum vjenčanja 12.6.1999.

1+2+6+1+9+9+9=37
3+7=10
1+0=1
Vjenčani broj je 1

BROJ 1:
Oba bračna partnera imaju veliku želju da njihov brak uspije, čak i ako su prije toga imali razmirice ili padove koji su znatno utjecali na dinamiku ljubavnog odnosa. Volite jedno drugome iskazivati nježnost i zahtijevate da vaš odnos bude pun međusobnog povjerenja. Vaša vizija za budućnost je sladno zajedništvo. Iako ste se prije braka i tijekom zaruka možda dobro upoznali i mislite da znate sve jedno o drugome, ipak budite otvoreni prema ideji da bi se vaš partner jednog dana mogao promijeniti jer to promjena dio prirodnog tijeka života. Naravno, mijenjat će te se i vi. Zato oboje morate biti spremni na kompromis u trenutku kada više ne budete ono što ste bili na početku veze.

Ključ uspjeha vašeg braka je razumijevanje i fleksibilnost.

BROJ 2: Jedino mjesto na kojem u svakom trenutku pronalazite utočište od svih problema je vaš – dom. Vi ste partneri koji uživaju vrijeme provoditi kod kuće, u društvu svojih najmilijih. I dok će nekima gledanje serije na kauču biti znak dosade, vi jednostavno znate cijeniti svaki trenutak proveden s voljenom osobom pa tako i one "obične" trenutke iz svakodnevice koji najčešće nisu uzbudljivi. Imate snažan roditeljski instinkt i sjajno se snalazite s djecom.

Ključ uspjeha vašeg braka je održavanje bliskost i sigurnosti doma.

BROJ 3: Obitelj vam je uvijek prva na listi prioriteta. Brak zamišljate kao malu zajednicu koju postepeno treba proširiti, a u vama ima dovoljno ljubavi za veliku obitelj. Uvijek brinete o sigurnost vaših najmilijih, kako onoj općenitoj tako i financijskoj. Imate veliku želju osigurati svoje potomke u financijskom smislu i spremni ste žrtvovati vlastite užitke samo za njih.

Ključ uspjeha vašeg braka je spremnost na odricanja za dobrobit drugih.

BROJ 4: Vas i partnera vjerojatno je spojio dodir sudbine. Kao da ste pronašli nešto Sjajno se nadopunjavate i jednostavno uspijevate ispunjavati sve međusobne emotivne potrebe, a to ponekad izaziva malu ljubomoru u vašim prijateljima. Želite se ostvariti pojedinačno, ali također imate i neke zajedničke ciljeve za koje ste spremni puno raditi, a ako bude potrebno spremni ste i na financijske rizike. Volite pomno planirati svoju budućnost i ništa ne prepuštate slučajnosti.

Ključ uspjeha vašeg braka je zajedništvo i razumno raspolaganje novcem.

BROJ 5: Vi ste avanturistički nastrojen par. Dok će neki ljudi najviše uživati u sigurnosti vlastitog doma, vi zajedništvo koje dom pruža osjećate svugdje. Uvijek ste spremni na borbu protiv monotonije i dosade pa se bavite raznim aktivnostima, kako pojedinačno tako i u paru. Volite provoditi vrijeme zajedno, ali svakodnevno trebate malo vremena samo za sebe. Bit ćete jedan od onih bračnih parova koji će pod stare dane sve oduševljavati svojim aktivnim stilom života.

Ključ uspjeha vašeg braka je spontanost, odanost i stalna želja za promjenom.

BROJ 6: Nitko ne razrješava bračne razmirice brže od vas, bez obzira na to radi li se o svakodnevnim sitnicama ili pak o većim problemima. Naravno, to je rezultat činjenice da ste od prvog dana braka odlučili raditi na njemu. Važno vam je da komunikacija između vas bude kvalitetna i da se u svakom trenutku možete povjeriti jedno drugome. Zato probleme ne gurate pod tepih nego se odmah hvatate u koštac s njima. Niste spontani, skloni ste razrađenom planiranju svega u svog životu pa tako i proširivanja obitelji.

Ključ uspjeha vašeg braka je njegovanje idealističkog vjerovanja u ljubav.

BROJ 7: Ne gledate svijet kroz ružičaste naočale i svjesni ste da ne postoji idealan brak. Romantiku ćete uvijek radije zamijeniti realnošću jer ste praktičan bračni par koji s obje noge stoji čvrsto na zemlji. Vrlo ste staloženi po pitanju ljubavnih odnosa i spremni na potencijalne probleme. Kao pojedinci cijenite osjećaj slobode i nesputanosti pa isto očekujete i od svog braka. To ne znači da me vjerujete u ljubav.

Ključ uspjeha vašeg braka je mirna reakcija na promjene i međusobno uvažavanje potreba.

BROJ 8: Kompatibilni ste i od samog početka veze ste sjajan tim, a stupanje u brak dodatno je očvrsnulo vaš odnos. Financijska sigurnost izrazito vam je važna i vi ste tip bračnog para koji bi mogao pokrenuti sjajan zajednički biznis, dugoročno uspješan baš kao i vaš brak. Dobar bračni odnos prije svega možete zahvaliti zajedništvu i međusobnom povjerenju koje vas motivira.

Ključ uspjeha vašeg braka je spremnost na izazove i financijska stabilnost.

BROJ 9: Pokreće vas vjera u ljubav. Dok će realisti samo odmahnuti na ideju vječne ljubavi, vi vjerujete u bajke. Međutim, to ne znači da ste "slijepi" u ljubavi. Itekako ste svjesni svih problema koji eventualno postoje u vašem bračnom odnosu, ali spremni ste na sve kako biste očuvali svoj brak. Odustajanje nije opcija i iskreno vjerujete da se sve razmirice mogu riješiti ako za to postoji obostrana volja.

Ključ uspjeha vašeg braka je odanost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju