I dok mnogi s nestrpljenjem iščekuju početak redovne distribucije filma "Avengers: Endgame", nekolicina britanskih fanova već je dobila priliku pogledati ga u društvu svojih omiljenih superheroja.

Galerija Scarlett Johansson Scarlett u Londonu na prikazivanju filma Avengers: Endgame Scarlett u odijelu Toma Forda s efektnim sakoom +1 Scarlett Johansson

Scarlett Jonansson, Paul Rudd i Chris Hemsworth doputovali su u London na posebno prikazivanje dugoočekivanog blockbustera koje je studio Marvel organizirao u kinu Picturehouse Central.

Svu pažnju očekivano je privukla 34-godišnja Scarlett, koja je zablistala u naoko jednostavnoj, ali zapravo vrlo efektnoj kombinaciji.

Scarlett u odijelu Toma Forda s efektnim sakoom Scarlett u odijelu Toma Forda s efektnim sakoom (Foto: Guliver/CoverImages)

Ljepotica je nosila satensko crno odijelo američkog dizajnera Toma Forda sastavljeno od klasičnih hlača i sve samo ne klasičnog sakoa.

Model upečatljivog kroja s jedne strane izgleda kao običan elegantan sako, a s druge strane, na kojoj nema rukava, kao korzet.

Glumica ispod nije nosila grudnjak, pa je prilikom kretanja po crvenom tepihu i poziranja bila vrlo pažljiva jer dobro zna da ovakav sako ne dopušta ni sekundu neopreznosti.

Scarlett Johansson Scarlett Johansson (Foto: Guliver/CoverImages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju