Za odlazak na plažu uvijek dobro dođe i rashladna torbu u kojoj će hrana i piće ostati rashlađeni. Pronašli smo sedam modela rashladnih torbi koje će biti šik dodatak vašem stajlingu za plažu.

Galerija Rashladne torbe za plažu iz trgovina - 1 Rashladne torbe za plažu - 3 Rashladne torbe za plažu - 2 +4 Bauhaus, 54,90 kn

Na plažu je preporučljivo nositi svježe voće i nešto laganije hrane kako bismo se okrijepili u pauzi od kupanja te, naravno, dovoljno tekućine. Te potrepštine najbolje je nositi u rashladnoj torbi u kojoj će hrana zadržati svježinu, a tekućina ostati rashlađena.

Pronašli smo sedam modela rashladnih torbi koje će biti šik dodatak vašem stajlingu za plažu

A da rashladna torba ne mora izgledati obično i "dosadno" uvjerili smo se provjerivši ponudu u trgovinama. Pronašli smo baš lijepe šik modele vedrih, ljetnih boja ukrašene prugicama, u obliku naranče i s premedenom crvenom pandom, a u ponudi je i baš zgodan rashladni ruksak.

Ručnik-haljinica s motivom jednoroga - 1 Pa to nam treba: Ručnik-haljinica za plažu s dva preslatka motiva

Žena se sunča Mirišljavi i mazni: Pet beauty proizvoda za plažu koji će razmaziti kožu i kosu

Slaaatkice! Sedam prezgodnih stvarčica za one koji vole francuske buldoge Sitnice iz trgovina za ljubitelje francuskih buldoga - 5 Sitnice iz trgovina za ljubitelje francuskih buldoga - 3 Sitnice iz trgovina za ljubitelje francuskih buldoga - 6 +3 Sitnice iz trgovina za ljubitelje francuskih buldoga - 2

Rashladne torbe s kojima će odlazak na plažu biti još slađi razgledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Rashladne torbe za plažu - 4 Yinkaa (AlliExpress), 20 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju