Svima nam se zaredaju dani u kojima ne stignemo pospremiti dom onoliko koliko bismo htjeli, a jedna od posljedica često bude prenapučen stolić u dnevnom boravku koji najednom postane zatrpan knjigama, punjačima, časopisima, daljinskim upravljačima...

Srećom, postoji rješenje za takve probleme, a to su stolići koji su istovremeno lijepi i funkcionalni, odnosno imaju dio za pospremanje stvari, poput ugrađenih ladica, pretinaca i polica.

Kada u dnevnom boravku imamo takav stolić, sve stvari koje inače držimo na površini imaju svoje mjesto za "život" koje nam je nadohvat ruke. To je jako zgodno i ako se u dnevnom boravku često družite s obitelji i prijateljima - uvijek ćete imati dovoljno slobodno prostora za odlaganje šalica za kavu i ostalog posuđa.

15 tuš-kabina zbog kojih ćete zaboraviti na kadu u kupaonici Ideje za uređenje kupaonice s tuš kabinom - 1 Ideje za uređenje kupaonice s tuš kabinom - 12 Ideje za uređenje kupaonice s tuš kabinom - 9 +10 Ideje za uređenje kupaonice s tuš kabinom - 8

Mi smo pregledali ponudu trgovina u potrazi za takvim stolićima. Što smo pronašli, pogledajte u našoj galeriji. Ponuda je raznolika - neki stolići imaju ladice, drugi i ladice i police, a treći čak i sklopive dijelove, pa ih možete prilagođavati svojim potrebama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju