Uz četiri glavne protagonistice, u seriji "Seks i grad" izmijenilo se mnoštvo drugih likova. Neki su bili vrlo simpatični i dragi, a drugi baš suprotno. Izdvojili smo 7 likova iz "Seksa i grada" koji su nam najviše išli na živce

1. Bunny MacDougal
Malo koji lik iz "Seksa i grada" bio je toliko nepodnošljiv kao Bunny MacDougal, Charlottina svekrva koja je bila toliko fina, ukočena i pristojna, ali i sposobna beskrajno zamjerati nekome. Zbog toga smo stvarno suosjećali sa Charlotte i tijekom i poslije njezina braka s Treyem. Imati posla s nekime tko je iritantan poput njegove majke, izludjelo bi svaku prosječnu osobu, ali Charlotte je, kroz sve što je prošla s Bunny, uspjela je zadržati dostojanstvo.




2. Trey MacDougal

Na papiru, Trey je bio savršen. U spavaćoj sobi, ne toliko. Kao ni svaki put kada bi bio u blizini svoje majke Bunny MacDougal čijoj se riječi Trey jednostavno nije mogao suprotstaviti koliko god to smetalo njegovu suprugu Charlotte. Trey je jednostavno bio mamin sin i mamina riječ za njega je uvijek bila zakon.





3. Maria Diega Reyes

Maria Diega Reyes nije se činila tako loša kada je počela pokazivati romantični interes prema Samanthi Jones. Međutim, ubrzo nakon što su započele vezu, Maria je mnogima počela ići na živce. Bila je previše posesivna za osobu slobodna duha kao što je Samantha i nije bila toliko otvorenog uma kao što se isprva činilo.




4. Ray King

Ray King bio je poput djeteta s poremećajem deficita pažnje. Nije mogao dugo ostati fokusiran na jednu stvar i konstantno je "letio" s jedne stvari na drugu. Isprva je Carrie Bradshaw to bilo slatko i privlačno, ali poslije je vidjela o čemu se tu zapravo radi – njegovo ponašanje bilo je previše iritantno da bi svakodnevno to trpjela.

Koji vas lik iz 'Seksa i grada' najviše nervira?

glasova:


5. Richard Wright
Bilo je teško poštivati Richarda Wrighta. Loše se odnosio prema ženama, uključujući Samanthu, i nije bio zainteresiran u to da se promijeni. Slušati njega i njegove izgovore zbilja je bilo iritantno i svima je brzo dosadilo. Dobro da ga je Samantha na kraju zauvijek otpilila.


6. Jack Berger

Jack Berger nije se mogao nositi s time da bude u vezi s nekim tko je uspješan poput Carrie Bradshaw i to mu je bilo nepodnošljivo. Svoju frustriranost pokazivao je pasivno agresivnim komentarima ili kada je prekinuo s Carrie ostavivši joj post-it papiriću – u svakom slučaju bio je jako iritantan.



7. Jim

Jim je bio Carriein bivši dečko, a ispalo je da je bio još jedan idiot s kojim je hodala i Miranda. Iako je Carrie upozorila Mirandu na to koliko je Jim grozan, Miranda je to shvatila tek kada je Jim pred njom počeo napadati Carrie.

Pogledajte i kako danas izgledaju dečki Carrie Bradshaw.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju