Sjećate se mini haljine boje kože koju je Carrie Bradshaw nosila na prvom spoju s Facom? Famozna gola haljinica iz 15. epizode druge sezone serije "Seks i grad" sada je dobila nasljednicu, ali u sofisticiranijem i profinjenijem izdanju.

Galerija Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u haljini koja bi mogla steći kultni status - 6 Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u haljini koja bi mogla steći kultni status - 2 Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u haljini koja bi mogla steći kultni status - 5 +2 Haljina dizajnerice Norme Kamali rasprodana je na stranici Net-a-Porter

Bezbroj je odjevnih izdanja Carrie Bradshaw koja su stekla kultni status, a među njima je svakako i spomenuta gola haljina, kojoj ni Faca nije mogao odoljeti. Lik koji je stekao status modne ikone u seriji "And Just Like That...", nastavku "Seksa i grada", pokazat će mnoštvo novih kombinacija za pamćenje, a među njima se istaknula haljina koja konkurira i najzapamćenijim izdanjima glavne junakinje.

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u haljini koja bi mogla steći kultni status - 2 Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u haljini koja bi mogla steći kultni status (Foto: Profimedia)

U posljednjim snimljenim scenama u New Yorku, u kojima Carrie odlazi na tajni spoj s Jonom Teenyjem, glumica nosi haljinu od mekanog rastezljivog džerseja koja prianja uz tijelo te maksimalno naglašava siluetu. Svijetloplava haljina midi dužine ima nabore i jedno golo rame te seže do ispod koljena.

Atraktivnu kreaciju potpisuje dizajnerica Norma Kamali, a model Carrijine haljine zove se Diana. Ne čudi da je haljina na stranici Net-a-Porter rasprodana, a cijena joj je iznosila 215 dolara (oko 1400 kuna). 

I ova kreacija, u usporedbi s kultnom golom haljinom iz druge sezone "Seksa i grada", pokazuje koliko je modni stil Carrie Bradshaw sazrio tijekom godine, ali je zadržao prepoznatljivu odvažnost i zaigranost.

Sarah Jessica Parker u ulozi Carrie Bradshaw To je ona prava Carrie! Detalj koji će primijetiti samo najveće ljubiteljice "Seksa i grada"

Plavu haljinu, koja konkurira i famoznoj haljinici s prvog spoja s Facom, Carrie nosi uz bijeli satenski blejzer, torbicu sa zmijskim uzorkom i štikle sa svjetlucavim kamenčićima.

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u haljini koja bi mogla steći kultni status - 4 Haljina dizajnerice Norme Kamali rasprodana je na stranici Net-a-Porter (Foto: www.net-a-porter.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju