Ukoliko se često prisjećate svojih ludih ljubavi iz mlađih dana i maštate o neobuzdanom seksu ovaj podatak bi vas mogao vratiti u stvarnost. Seks postaje bolji s godinama, a u usporedbi s onim što možete doživjeti nakon 35, mladenački seks je bez veze

Istraživanje provedeno među ženama pokazalo je kako seks zaista postaje sve bolji s godinama. Mladenačka strast i prvi odnosi uvijek ostaju u sjećanju, no žene s godinama postaju sigurnije u sebe i svoje tijelo te su sklonije eksperimentiranju s partnerom.

Žene su najzadovoljnije u razdoblju od 35 do 39 godina, no bogat seksulani život ne prestaje ni nakon četrdesete.

Rezultat toga je zadovoljstvo, a izgleda kako su žene najzadovoljnije u razdoblju od 35 do 39 godina. Bogat seksulani život ne prestaje ni nakon četrdesete, a 85% ispitanika starijih od 60 godina odgovorilo je kako još uvijek vode ljubav sa svojim  partnerima.

Usporedimo li tu brojku sa samo 44% zadovoljnih devetnaestogodišnjaka izgleda kako seks s godinama stvarno postaje sve bolji!

Ipak neke od ispitanih žena sramežljivo su odgovorile kako bi između seksa i čokolade radije odabrale slasnu poslasticu.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju