I dok žene maksimalno ulaže u svoj izgled depilirajući gotovo sve dijelove tijela, oblikujući obrve, lakirajući nokte i njegujući tijelo i lice raznim skupim preparatima većina muškaraca (čast izuzecima) ljeto smatra razdobljem u kojem je sve dozvoljeno. Pitali smo žene što ih najviše smeta kod njihovih muškaraca kada je riječ o njezi tijela i odgovori su bili gotovo jednoglasni. Donosimo top 10 stvari koje muškarci potpuno zanemaruju

1. Dugi nokti na nogama - iako muškarci najčešće ne posjećuju pedikera dugi nokti na nogama doista nemaju opravdanja.

>> 4 neočekivane osobine na koje padaju žene

2. Dlake na mjestima gdje ne bi trebale biti - na prvom mjestu su dlake u nosu i ušima, a niti čupavi vrat i zapostavljena frizura nisu ništa manje iritantni.

>> 10 dijelova muškog tijela na koje se žene pale

3. Loš zadah - uz četkicu za zube koja je osnova higijene usne šupljine vodica za usta trebala bi biti ljetni must have svakog muškarca

4. Neugodni mirisi
- unatoč kupanju u moru ili rijeci higijena tijela trebala bi sadržavati i sapun i to na dnevnoj bazi. Postoji li išta gore od mirisa znoja pomiješanog s deodorantom?

5. Čupave obrve - nije riječ o čupanju obrva radi oblikovanja već o kontroliranju njihovog rasta običnim škaricama za nokte. Skratiti duge dlačice nije nikakav problem, a isto vrijedi za nepopularne 'spojene obrve' koje bi se doista trebalo barem prorijediti.

6. Previše mirisa - iako su after shave, kolonjska voda ili parfem dobro došli, pretjerivanje s mirisima može biti u potpunosti kontraproduktivno. Nitko ne želi osjetiti muškarca prije nego ga vidi.

7. Pretjerivanje s depilacijom
- baš poput zaraslih muških tijela niti pretjerivanje s depilacijom ne izgleda primamljivo već pomalo neobično

8. Ispucale pete - je li potrebno išta više reći?

9. Kosa koja se ne pomiče
- pretjerivanje s preparatima za oblikovanje kose trebalo bi ostati u osamdesetima i nikada se više ne ponoviti. Masna, sjajna ili kruta kosa nije nimalo seksi.

10. Prištići - prištići crnog ili još gore bijelog vrha normalna su pojava, ali trebali bi biti odmah uklonjen, a ne ignorirani.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju