Planirate li iznenaditi vašu partnericu s posebnim darom koji će opisati vašu ljubav budite oprezni kako ne bi postigli suprotan efekt. S obzirom da muškarci i žene funkcioniraju na potpuno drugačiji način, doznajte koji se darovi nalaze na crnoj listi

Zagrljaj
Ako ste razgovarali s partnericom o daru za Valentinovo i saznali kako je ona skromna i ne želi ništa drugo osim vaše ljubavi, ne padajte na štosove. Najgore što možete učiniti je pojaviti se pred njezinim očima praznih raširenih ruku spremni na zagrljaj i poljubac.

>> VIDEO: Raspjevana dostava za Valentinovo

Odlične biljne tablete za mršavljenje uz koje dobijete i anticelulitnu kremu nije dar koji želimo vidjeti za Valentinovo

Knjiga za samopomoć
Još jedan katastrofalni dar koji vam u datom trenutku može zvučati šaljivo ili korisno, ali zapravo je potpuni promašaj kojim možete uvrijediti partnericu. Radije nastavite potragu za novim, romantičnim poklonom.

>> Izradite slatko srce za zaljubljeno Valentinovo

Facebook ljubavne aplikacije
Iako zvuči simpatično, nije nimalo romantično već je riječ o čistoj lijenosti. Ako vam je stalo do osobe, potrudite se i napravite malo više od dva klika mišem.

Darovi vezani za mršavljenje
Zabranjeno područje u koje ne bi smio ući niti jedan muškarac. Kilogrami su vrlo osjetljiva tema gotovo svake žene, pa ako ste načuli kako bi si baš htjela kupiti CD s vježbama Cindy Crawford ili odlične biljne tablete za mršavljenje uz koje dobijete i anticelulitnu kremu, vjerujte nam, to nije dar koji želimo vidjeti za Valentinovo.

Kućni ljubimac
Živo biće je velika obaveza, koja zahtjeva puno brige i pažnje. Ako prije toga niste ozbiljno razgovarali s partnericom o toj temi, ne budite neodgovorni jer papagaj, psić ili mačkica s velikom crvenom mašnom vrlo lako mogu završiti kao vaš ljubimac ili još gore u šinteraju.

Uredski pribor
Ovu stavku doista nije potrebno detaljno objašnjavati, samo se sjetite naših riječi: Niti u snu! Škarice ljepljivu traku, kemijske i flomastere kupite susjedovoj djeci za školu, a ne partnerici za Dan zaljubljenih.

Prigodne bombonijere
Bombonijere u obliku srca, s natpisom 'volim te' ili 'trebaš mi' već su izlizan dar koji govori: 'Nisam se potrudio niti malo!'.

Iste pidžame od filca
Valentinovo bi trebao biti romantičan, ali i strastven dan koji će te dugo pamtiti. Mekane pidžamice ostavite za dvadeset i petu obljetnicu braka.

Set za depilaciju
Ovaj poklon može biti vrlo uvredljiv. Dlakavost je uz kilograme ženin najgori neprijatelj i zato ga ne spominjite, posebno ne za vrijeme najromantičnijeg dana u godini.

Šaljivi dar
Možda se vama i vašim prijateljima čini vrlo simpatično partnerici pokloniti palicu s natpisom hrkomlat, ili jastučić čiji zvukovi podsjećaju na ispuštanje plinova, ali ovo je jedan od najgorih darova za Valentinovo koji radije sačuvajte za svoje prijatelje ili neku drugu, manje romantičnu prigodu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju