Da žene koje su u dugoj vezi ili braku ponekad bježe od seksa nije nikakva novost, no kako u svemu pa tako i s partnerom najbolje je biti iskren, a sitne i poprilično 'prozirne' male laži gotovo nikad ne drže vodu. Pitali smo žene koje su njihove isprike s kojima su uspješno ili pak bezuspješno eskivirale poziv na seks

1. Možemo li pričekati nakon serije - Veliki udarac na muški ego koji će ga u trenu 'rashladiti'. Odredite prioritete.

2. Probudit ćemo djecu - ovu ispriku doista nije potrebno objašnjavati.

3. Nisam se istuširala - rijetko koji muškarc bi ovakvu situaciju gledao kao problem.

4. Umorna sam - vjerojatno i jeste, baš kao i vaš partner, ali redoviti seksualni odnos vrlo je važan za kvalitetu veze ili braka.

>> Konačno su priznali: Što najviše privlači muškarce?

5. Boli me glava - možda najpopularnija isprika kod žena koja doista nema smisla. Ako vas doista boli glava popijte tabletu.

6. Hladno mi je - ako niste znale seks je najbolji način da se ugrijete u sekundi.

7. Zar se ne možemo radije malo maziti - Izmjenjivanje nježnosti uvijek je dobro došlo no ono se savršeno veže uz strastveni odnos zato spojite ove dvije stvari.

8. Nisam se izdepilirala/obrijala - još jedan potpuno 'proziran' razlog. Ako ste u dugoj vezi ili braku znate i zbog čega.

9. Boli me trbuh, imam PMS - to niti jednom muškarcu ne zvuči seksi, a ako ste odglumili ovu situaciju pripazite jer kada doista budete imali PMS partner vam neće vjerovati.

10. Moram se sutra rano ustati - naravno da morate, većina se rano ustaje, a s obzirom da to činite gotovo svaki dan i nije neka isprika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju