Niti jedan muškarac ne može odoljeti čarima golog ženskog tijela. Iako se mnoge žene ne osjećaju ugodno skinuti se i stati ispred novog partnera, uz pomoć ovih 10 trikova koji prikrivaju nedostatke izgledat ćete kao samopouzdana, seksi božica

Ten
Tamna koža bolje prikriva nedostatke. Planirate li večer za pamćenje pravovremeno krenite s nanošenjem tonirane kreme, a želite li biti besprijekorne umjetni ten u spreju najbolje je rješenje.

Piling
Pripremite kožu za dodire. Jednom do dva puta u tjednu napravite dobar piling cijelog tijela. Pomiješajte morsku sol i maslinovo ulje, dobro istrljajte tijelo te ga isperite. Vaša će koža zablistati.

Frizura
Kosa može biti vaš saveznik. Operite je mirisnim šamponom i pustite da slobodno pada. Ima neka tajna veza između muškaraca i ženske kose.

Zagrijte prostoriju na temperaturu koja vam najviše odgovara, a tako će te izbjeći naježenu kožu, izražene kapilare i hladna stopala

Shimmer
Mlijeko za tijelo koje sadrži sjajne čestice vašu će kožu učiniti još blistavijom. Ovim se trikom koriste i manekenke na revijama pa zašto ne biste i vi.

Hrana
Dan započnite s odgovarajućim namirnicama. Izbjegavajte one koje napuhuju, a obroci neka budu umjereni. Također, zaboravite na gazirana pića jer će vam od njih trbuh biti napuhan i tvrd.

Parfem
Tijekom zavođenja aktivirana su sva osjetila. Nježan parfem na vašoj glatkoj koži partnera će oboriti s nogu.

Temperatura zraka
Zagrijte prostoriju na temperaturu koja vam najviše odgovara. Tako će te izbjeći naježenu kožu, izražene kapilare po tijelu te crveni nos i hladna stopala.

Modni dodaci
Ako ste goli to ne znači da se ne možete poslužiti pomagalima. Seksi štikle će izdužiti vašu figuru, a dugačka ogrlica oko vrata, struka začiniti vaše tijelo. I plahta može biti vaš saveznik. Provucite je između nogu i tek malo prikrite strateška mjesta.

Intimna frizura
Vrlo važan segment koji nikako ne smijete zaboraviti. Intimne frizure poput decentnog izbrijanog trokutića ili cherokee detalj trenutno su vrlo popularni.

Rasvjeta
Blaga svjetlost prikriva i najsitnije nepravilnosti zato upalite nekoliko svijeća ili pak noćnu lampicu mliječnog svjetla i već ste na dobitku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju