Što žene doista žele? Na ovo pitanje gotovo je nemoguće odgovoriti, no dugim i iscrpnim istraživanjima tim stručnjaka došao je do zaključka kako su žene vrlo skromne. Provjerite top 25 stvari o kojima mašta svaka žena

1. Nemasna verzija sireva, čipseva i čokoladnih torti koje neće ostavljati viškove na kritičnim zonama.

2. Čista kuhinjska površina koja na sebi nema sitnih skorenih komadića voća ili povrća od kuhanja nedjeljnog ručka, a koje muškarci nikad u svom životu nisu primijetili već su mislili kako su ti skoreni komadići dio kuhinjskog elementa.

3. Mikrovalna bez mrvica i fleka od pregrijane hrane ili otopljenog sira.

4. Jutro bez dosadnih i svakodnevnih muških pitanja poput   'gdje su mi ključevi od auta ili novčanik' ?

5. Ljetovanje na kojem u miru možemo uživati na suncu ili uz dobru knjigu, a da pritom ne moramo slušati: 'Mama, gdje su mi peraje?'

6. Krevet na kojem je postavljena čista ispeglana posteljina sa zategnutom donjom plahtom i napuhanim jastucima, a koju ste namjestili uz pomoć vašeg voljenog partnera.

7. Bikini koji produžuje noge, ravna trbuh i podiže dekolte u kojem ćemo izgledati poput Angeline Jolie, ali bez šestero djece.

8. Odgovoran i savršen 'pastuh' koji nam čita misli, svakodnevno čisti prašinu, za sobom pokupi šalicu i tanjur i koji se ne češka po međunožju dok gleda nogomet.

9. Seksi daljinski upravljač koji će se aktivirati na našu zapovijed, ali jedino onda kada mi to želimo.

10. Mirno i dugotrajno opuštanje u kadi, bez specijalnih efekata kao što su vrisak djece ili partnerovi nepotrebni uleti. Samo mi, tišina i pucketanje mjehurića.

11. Topli ručak ili večera koja će nas dočekati kad se vratimo umorni s posla, a ne narudžba nezdrave hrane koju ionako poslije mi moramo očistiti.

12. Da bez grižnje savjesti promatramo glatku kožu i čvrste mišiće na mlađahnom konobaru koji nas služi , a da se pritom ne osjećamo perverzno jer ga smo ga čuvali dok je bio mali.

13. Nema više namrštenih lica i podcjenjivačkih pogleda od strane muških kolega ili nadređenih kada moramo prijevremena napustiti radno mjesto jer nam je dijete bolesno. I oni će biti roditelji jednog dana.

14. Normalna komunikacija s mužem koja ne uključuje razgovor o sportu, autima ili najnovijoj tehnici.

15. Osjećaj manje vrijednosti jer nakon tridesete više nismo ono što smo nekad bile. Ako mi možemo prihvatiti njihovu sijedu i proćelavu kosu ili napuhani trbuh, lijepo bi bilo kada bi se i naše godine počele cijeniti.

16. Da možemo mirno odvesti auto na popravak, a da nas pritom ne 'oderu', ili pak da se nekako pokuša uzeti u obzir činjenica da i mi privređujemo i da bez obzira što ne radimo fizičke poslove imamo pravo doći s posla umorne.

17. Kupaonica bez razbacanih mokrih ručnika i skorene paste za zube po umivaoniku.

18. Dobro smišljeno i organizirano iznenađenje koje uključuje praznu košaru za odjeću, romantičnu večeru uz svijeće i šampanjac te vlasništvo nad daljinskim upravljačem tijekom cijele večeri.

19. Da nam se napokon u vožnji prestanu 'lijepiti na stražnjicu' te da prihvate kako žene vole voziti konstantnom brzinom, bez ludih 'šaltanja' brzina.

20. Odjeća koja odgovara svim prigodama i ostaje moderna dulje od jedne sezone, a ne ova koja izlazi iz mode već dok je nosimo.

>> Ne razbijajte glavu, pročitajte njegov govor tijela!

>> Što zaista može uzbuditi ženu?

21. Barem jedan dan bez šetanje psa, hranjenja mačaka ili čišćenja za zecom. Za kućne ljubimce bi se trebali brinuti svi članovi obitelji, a ne samo žene.22. Osjećajno, nježno vođenje ljubavi uz svijeće i romantičnu muziku, dugu predigru, razgovor, maženje i poljupce. Ili brzinski seks ukoliko sutra moramo rano na posao.

23. Vlastita asistentica koja nam je besplatno na raspolaganju 24 sata. Inače, muškarci takvu osobu zovu 'supruga'.

24. Za ljubav koja bi zauvijek ostala slijepa, čak i kada smo u pidžami, bez šminke, raščupane s ogromnim izrastom i neobrijanim nogama.

25. Idealan muškarac s manirima Colina Firtha, tijelom Gerarda Butlera i novcem Simona Cowella.

Doduše to su samo ženski snovi koje nam nitko ne može oduzeti, iako ovo zadnje možemo prevesti i na hrvatski način i pritom se dobro nasmijati. Zamislite 'idealnog' s manirima Zdravka Mamića, frizurom i tijelom Ante Gotovca i novcem Dikana Radeljaka. Drage dame uživajte u maštanju!

Za razliku od gore navedenih ženskih želja, muškarci imaju svega njih osam i sve bi naravno trebale ispuniti partnerice.

1. Muškarci više od svega vole svoj ego pa im je zato jedna od želja da im ponekad kažete koliko su super, zgodni te da vas neodoljivo privlaće.

2. Masaža, maženje i prolazak prstima kroz kosu su stvari koje radite dobro, no oni ipak znaju bolji način. Rado će vam pokazati tako da vi možete nastaviti, a oni u potpunosti uživati. I nemojte prestati kad vas zaboli ruka, to je mala cijema za zadovoljstvo vašeg partnera!

3. Žene nisu jedine koje žude za romantičnim gestama, i muškarci to vole i žele. Napišite im srcedrapajuću poruku i ostavite na vjetrobranskom staklu!

4.Ukoliko ih uistinu želite razveseliti kupite nekoliko piva, veliki čips i provedite večer gledajući zajedno sportski program. Njihovoj sreći neće biti kraja.

5. I muškarci vole da se skače oko njih pa je tako jedna od njihovih želja da ih izvedete na večeri i podmirite račun.

6. Planiranje izlazaka je posao koji im teško pada i bit će presretni ukoliko ponekad vi to učinite umjesto njih.

7. Muškarci tvrde kako tijekom prepriki i svađa žene čuju samo ono što žele čuti pa je stog anjihova velika želja da ih konačno poslušate i pogledate stvari iz njihove perspektive.

8. Popustite im s vremena na vrijeme i pridružite im se u njihovoj omiljenoj zabavi, bilo da se radi o planinarenju ili pecanju, pritom ne grintajte i osmijeh neće silaziti s njihovog lica cijeli dan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju