Kama Sutra drevni je tekst indijske sanskrt književnosti na temu erotske ljubavi. Autor teksta, hindusitički filozof Mallanaga Vatsyayana nije ju napisao u fomi seksualnog priručnika kako je doživljava zapadni svijet, već kao proslavu senzualnosti i duhovnosti. No, zbog ilustracija maštovitih seksulanih poza, teško je u njemu ne nalaziti inspiraciju. Ovoga puta dovodimo vam 3 najstrastvenije Kama Sutra poze

DUBOKI POLOŽAJ
Duboki položaj omogućava potpunu penetraciju, po čemu je i dobio ime. Lezite na leđa, ruke podignite iznad glave, a jednu nogu stavite na njegovo rame.

Vaš partner može duboko penetrirati, što će vam omogućiti brži i intenzivniji orgazam. Takođe, ova poza godi i muškarcima prije svega zbog duboke penetracije.

U VRTLOGU STRASTI

Partner sjedi na krevetu dok mu vi prilazite odozgo i sjedate na njega tako da ste mu okrenuti leđima.

Nagnite se prema naprijed kako bi vaš partner mogao penetrirati s leđa, pri čemu vas rukama drži za struk ili grudi. Ova poza je idealna za žene koje ne mogu tako lako doživjeti orgazam jer je stimulacija klitorisa konstantna. I vašem partneru će partner uživati jer će moći potpuno penetrirati i istovremeno uživati u strasnom zagrljaju.


SLON
Ovaj položaj ne iziskuje puno energije, a pruža snažan osjećaj bliskosti. Namestite se u položaj 'žlice' odnosno oboje trebate leći na bok, s tim što je partner iza vas. Vaše noge trebaju biti savijene u koljenima jer se u tom položaju prirodno naslanjate na njegove genitalije. I vama i njemu sigurno će odgovarati ova poza.

Njemu jer se može nesmetano kretati, a vama zato što će vam u ovom položaju stimulacija G točke biti zagarantirana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju