Kama Sutra je drevni tekst indijske književnosti koji sadrži savjete za različite seksualne aktivnosti. Želite li i vi savladati drevne strasti isprobajte neke od legendarnih i jednostavnih poza za početnike koje garantiraju nezaboravni užitak za oba partnera

Škare
Riječ je o najstarijoj varijaciji misionarskog položaja. Žena leži na leđima širom raširenih nogu. Muškarac polaže preklopljeni jastuk ispod njezine zdjelice te ju na taj način podiže.

Isprobajte neke od legendarnih poza za početnike koje garantiraju užitak za oba partnera

Muškarac je na ženi i u potpunosti diktira tempo i pokrete. Ovaj položaj iznimno je snažan za stimulaciju G točke.

Skandinavski položaj
Muškarac leži na leđima ispruženih i raširenih nogu. Žena klekne ili čučne preko muškarca leđima okrenuta od njega. Muškarac ženu nježno uhvati oko struka diktirajući tempo i strastvene pokrete. Ovaj položaj omogućuje partnerima dodatno zadovoljstvo igrajući se rukama na području intimnih dijelova tijela.

Fuzija
Muškarac sjedi ispruženih nogu i težinu tijela naslanja iza leđa, na ruke. Žena sijeda na muškarca, zauzima isti položaj skvrčenih nogu i naslonjena na ruke, ali u suprotnom smjeru (licem u lice). Oba partnera se usklađenim pokretima spajaju i razdvajaju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju