Žene su u 2012. godini imale kontrolu nad muškarcima barem što se seksualnog života tiče. Naime poza u kojoj žena dominira zasjela je na prvo mjesto najomiljenijih seks poza u ovoj godini

Podatak o najomiljenijoj seks pozi donosi najnovije istraživanje američke internetske stranice AdamEve.com u kojem je sudjelovalo tisuću odraslih ispitanika. Na pitanje koju pozu su najčešće prakticirali tijekom 2012. godine više od 36 posto isptanika otkrilo je kako voli onu kada je žena gore.

>>Zbog čega je 70 posto žena spremno žrtvovati seks?

>>Najbolje što nudi poza 69

'Stupanj intimnosti između partnera u ovoj je pozi povećan i na neki je način ženi dana kontrola. Ovo su dobri rezultati jer inače dominantnost na području seksualnosti drže muškarci, dok je u ovom slučaju žena preuzela igru' istaknula je seksologinja dr. Kat Van Kirk.

Poza u kojoj žena dominira uzela je prednost inače omiljenoj misionarskoj koju je ove godine preferiralo 33 posto ispitanika.

Kada je žena stražnjicom okrenuta prema muškarcu, tzv. doggy style na trećem je mjestu omiljenih poza kod 20 posto ispitanika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju