Baš poput žena, i muškarci imaju omiljene poze u seksu koje ih mogu dovesti do ludila i osigurati im najbolji seks . Želite li i vi doživjeti nezaboravno iskustvo sa svojim partnerom, vrijeme je da zavirite u njihov um koji je, kada je riječ o seksu, vrlo jednostavan. Muškarci su priznali što ih najviše pali, a odluka je pala na tri omiljene muške poze u seksu

1. Muškarac sjedi na stolcu, a žena u seksi donjem rublju stoji ispred njega. Igra počinje u trenutku kada ona nježno sjedne na njega. Ista priča se može izvesti i na način da je žena okrenuta leđima prema muškarcu.

2. Poza 69 se još uvijek nije izlizala i većina muškaraca je to i potvrdila. Nježno milovanje u krevetu ležeći u suprotnom smjeru može pružiti nevjerojatan užitak za oba partnera te je savršen uvod u daljnji seksualni zaplet po vašem izboru.

3. Doggy style je također jedna od poza koja nikada neće izaći iz mode. Na taj način muškarac kontrolira situaciju, a u kombinaciji s velikim ogledalom sa strane seks može biti vrlo zanimljiv i kreativan. Halteri i štikle također su dobar začin za ovu pozu u seksu zato mašti na volju i uživajte.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju