Iako muškarci teško shvaćaju žene i ženski način razmišljanja kada je riječ o seksu niti žene nisu ništa bolje. Naime, seksualni terapeuti tvrde da veliki udio u greškama u samom činu seksa koje vode u spolno nezadovoljstvo imaju i žene. Doznajte za koje 4 pogreške u seksu su odgovorne žene


Ne žele inicirati seks
U 21. stoljeću kada je ženska emancipacija na vrhuncu, a muško-ženski poslovi gotovo da i ne postoje glupo je govoriti o tome čija je dužnost da inicira seks. Muškarci sanjaju o tome da ih žena iznenadi te sama započne seksualnu igru.

Zato s vremena na vrijeme i vi pokažite da ga želite i učinite prvi korak. Ostavit ćete dobar dojam na partnera i same preuzeti nadzor nad svojim spolnim zadovoljstvom.

>> 6 stvari koje nikako ne prolaze kod žena

Kompleksi oko izgleda

Žene vole izgledati lijepo i dotjerano, ali seks bi se trebao bazirati na strasti i spontanosti, a ne na namještanju poze u kojoj izgledamo savršeno.

To će vas spriječiti da se potpuno opustite i uživate. Vašu će nelagodu sigurno zamijetiti i vaš partner što će i njemu uništiti užitak. Radije se koncentrirajte na svoje osjećaje i maksimalno iskoristite strastveni trenutak.

>> 3 greške koje rade žene kad muškarac vara

Skrivene želje

Većina žena nikada svome partneru neće reći svoje skrivene seksualne fantazije i to je velika pogreška. Za razliku od muškaraca koji otvoreno zamole partnericu da primjerice obuće seksu donje rublje, haltere i štikle žene će radije prešutjeti i to je velika greška.

Partner vam ne može čitati misli. Želite li da vas tijekom seksa lupi po stražnjici ili zauzme položaj koji vam najviše odgovara budite iskreni i on će vam biti zahvalan.

Kriva slika o muškarcima
Većina tinejdžera spremna je na seks u svakom trenutku no to nije tako i u svijetu odraslih muškaraca. No žene još uvijek žive u uvjerenju kako samo jednim dodirom međunožja mogu dobiti seks kada god požele, a ako se to ne dogodi znači da ih partner ne smatra privlačnima i seksi.

No to je velika zabluda jer svakodnevni pritisci i užurban način života značajno utječe na ženski, ali i muški libido. Dakle ako se nađete u takvoj situaciji ne radite od muhe slona već shvatite da mu jednostavno nije do seksa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju