Dobro raspoloženje za koji su zaslužni godišnji odmori, opuštanje i dani okupani suncem idealni su da isprobate nove položaje koji će osvježiti vaš seksualni život. Uzet ćemo u obzir da ste tijekom priprema za odlazak na plažu poradili i na kondiciji pa vam izdržljivost koja je potrebna u njihovom izvođenju neće predstavljati problem. Uživajte!

Egzotična varijacija misionarskog položaja pružit će užitke vama i partneru. Partner neka legne na leđa, a vi legnite na njega obrnuto okrenuti tako da je vaša glava na njegovim nogama. Dok uživate te usput vježbate mišiće ruku, on će uživati u pogledu na vašu stražnjicu.

>> 4 najjače ženske erogene zone

Položaj koji će omogućiti partneru da uživa u vašim grudima te vam poljupcima obasipa vrat nije zahtjevan, a garantira veliki užitak. Partner neka legne na leđa, a vi legnite na njega tako da gledate prema gore. Položaj garantira stimulaciju G-točke.

Položaj u kojem će najviše uživati žene je za muškog partnera vrlo jednostavan za izvedbu. Dovoljno je da legne na rub kreveta, dok će partnerica napraviti sve ostalo. Slika govori više od riječi, a užitak je zagarantiran jer partnerica može sama odrediti kut penetracije.

>> 3 ženske tajne koje frajeri otkrivaju prijateljima

Položaj u kome partner leži na leđima s podignutim nogama, a partnerica uživa u klečećem položaju traži nešto veću kondiciju, no pruža užitak i daje kontrolu nad svakim pokretom. Partner također može pružiti dodatnu stimulaciju rukom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju