Veza je nešto na čemu treba raditi i u što treba ulagati, a najveći saveznik trebao bi biti prijašnje iskustvo. Ukoliko s nekim želite provoditi svo svoje slobodno vrijeme, saznajte kojih 5 grešaka nikako ne smijete napraviti

1. Seks s bivšim
Iako se čini kao nešto logično, iznenadili biste se koliko se žena našlo u takvoj situaciji. Upuštanje u seksualnu vezu na jednu noć s bivšim dečkom ili mužem može itekako zakomplicirati stvari.

Osim što već u startu možete izgraditi nepovjerljivu vezu, na površinu mogu isplivati stari osjećaji koji najčešće nisu realni i promišljeni.

2. Čuvajte se Intimnih fotografija i filmića
S obzirom da su erotski filmići trenutno vrlo popularni, dobro razmislite prije nego u žaru strasti stanete ispred fotoaparata ili kamere kako ne bi nakon prekida veze upravo vi postali nova zvijezda kućnog porno uratka.

3. Zadržite privatnost
Partneri koji su u dugim vezama vrlo su povezani i bliski što im dozvoljava da rade neke stvari na koje na početku veze ne bi niti u snu pomislili.

Popravljanje gaćica, depilacija, stiskanje prištića ili čišćenje ušiju pred partnerom postaju rutina , pa kako bi zadržali seksualnu strast u vezi napravite granicu privatnosti. Ako se već nalazite u ovoj fazi, barem zatvarajte vrata od toaleta i zadržite taj dio samo za sebe.

4. Bivši neka ostanu bivši
Iako žene često imaju potrebu pričati o bivšim vezama, takve razgovore zadržite za prijateljice. Nitko ne voli slušati o bivšim ljubavima, posebno ako su one završile bolno. Doza ljubomore uvijek je dobro došla, ali ne palite vatru.

5. Ne zaboravljajte prijateljice

Svaka žena je barem jednom u životu imala prijateljicu koja je nakon ulaska u novu vezu jednostavno nestala i nje se javila sve dok se njezina veza nije našla u krizi.

Ako ste se našli i vi o ovakvoj situaciji zapitajte se je li ljubav prema muškarcu zaista vrijedna toga? Postavite si prioritete i ne zapostavljajte svoj privatni život jer nikad ne znate kako i kada će vaša ljubavna veza doći do kraja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju