Ostaviti dobar prvi dojam na prvom spoju želi svatko, ali nekada se za ostvarenje te želje treba malo više potruditi. Stoga je korisno znati koje su to stvari koje toliko odbijaju da poželite pobjeći glavom bez obzira i prije nego naručite drugo piće

Anketa u kojoj je sudjelovalo više od pet tisuća samaca pokazala je koje su to četiri najgore stvari koje odbijaju i žene i muškarce na prvom spoju.

Dobra je vijest da se svaki od tih problema može riješiti te da ne odražava nečiji karakter. Doznajte što je to što nas kod drugih odbija već na prvi pogled i zapamtite: za ostavljanje prvog dojma nikada se ne dobije druga prilika.

1. Loš zadah
Razgovarati s nekime tko ima loš zadah je jako neugodno, ali ljubiti se s takvom osobom je nepodnošljivo. Nije bitno je li neugodan zadah posljedica čevapa s lukom prije izlaska, pokvarenog zuba, suhih usta ili je riječ o nekom drugom uzroku – preko toga gotovo nitko na prvom spoju neće prijeći.

2. Neurednost
Pod ovime se ne misli na razbarušenu frizuru kakvu ima Ryan Gosling, već podrazumijeva žute zube, mrlju na majici, dlačice koje vire iz nosa, neuredne nokte, neobrijanu bradu... Svaka žena i muškarac želi partnera koji vodi računa o sebi i pazi na svoj izgled.

>> 7 najčešćih pogrešaka koje morate izbjeći na prvom spoju

>> 6 naj(ne)upješnijih muških uleta

3. Nepristojnost
Ništa nije manje privlačno nego kada je netko s kim ste na spoju bezobrazan prema konobaru, vozaču taksija i slično. Jedno od glavnih pravila na spoju s nekim novim jest biti pristojan. Druga osoba će to primjetiti i sigurno ćete je još više privući.

4. Neodgojenost

Otvoriti djevojci vrata, pridržati joj jaknu, preuzeti inicijativu da joj plati piće, otpratiti je do kuće ili slušati ju dok govori osnovna su pravila bontona. Ako ih muškarac nije već savladao tijekom života, vjerujte nam nikada niti neće. O podrigivanju, kopanju nosa i češkanju po međunožju da ne govorimo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju