Ako ste slobodna i još uvijek tragate za princem na bijelom konju zapitajte se jesu li za to možda krivi neki vaši postupci? Mnogo žene u užurbanom tempu u kojem živimo nemaju mnogo vremena za izlaske i nova poznanstva, no ako ste se ipak odlučili krenuti u lov preispitajte svoje navike jer možda se problem krije baš u njima


1. Muško društvo
Ako volite muško društvo i većinu izlazaka provodite upravo okruženi brojnim prijateljima, morate biti svjesni da će rijetko koji muškarac biti toliko slobodan i napraviti prvi potez jer, gledano njegovim očima, možda je netko od onih s kojima se zabavljate vaš dečko.

2. Previše izazovna i seksi odjeća
Iako je seksi odjeća pravi mamac za muškarce, nemojte pretjerivati, posebno ako želite nešto više od jednodnevnog flerta. Isto tako, takav izgled može u muškarcu koji želi prići stvoriti strah od nedostižnog.

3. Negativna energija
Koliko vam se puta dogodilo da ste na nagovor prijateljica izašli van i jedva dočekali povratak kući? Upravo takva negativna energija odbija muškarce.

>> 9 muških navika koje nas najviše izluđuju

>> Što loše navike govore o muškarcu?

4. Prsten
Ako tražite zabavu pretpostavljamo da niste zaručeni ili u braku. Upravo zbog toga čuvajte se prstenja koje podsjeća na vjenčano ili zaručničko. Takav prsten na vašoj ruci može slati krive signale potencijalnim udvaračima.

5. Užurbana pčelica
Ako planirate izlazak zaboravite na važne telefonske pozive, provjeravanje mailova ili nervozno pisanje poruka. Male su šanse da upoznate budućeg partnera ako stalno izgledate zauzeto. Opustite se i iskoristite dobar provod za nova poznanstva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju