Seks je igra za koju su potrebna dva igrača. Upravo zbog toga vrlo je važno da poza koju odabirete bude maksimalni užitak za oboje. Želite li pružiti partneru nezaboravan seks i pritom doživjeti orgazam za pamćenje isprobajte ovih pet poza kao stvorenih za strpljive i izdržljive

Modificirana misionarska poza
Lezite na leđa s bokovima na rubu kreveta dok vaš partner stojeći prodre u vas. Noge stavite preko njegovih ramena i bokove podignite lagano prema gore.

Ovo je savršen kut za stimulaciju grlića i duboku penetraciju koja će vas dovesti do posve drugačijeg orgazma. Kombinirajte ovaj i način plitke površinske penetracije kojom se stimulira prednji vaginalni zid i G- točka i uživajte u modificiranom obliku misionarske poze.

>>Pozor! Otkrivamo sve tajne poze 69

Poza škarica samo za izdržljive
Tijekom seksa, podignite noge, a neka vas vaš partner drži za gležnjeve pri čemu će on diktirati vaš užitak na način da vaše noge širi kako vam to odgovara.

Mogućnosti ovog položaja su beskrajne, a budući da su tetive na nogama izuzetno osjetljive i povećavaju seksualnu napetost neka se vaš partner slobodno poigra s vašim gležnjevima. Senzacija koju ćete i vi i on osjetiti ispod pojasa bacit će vas u orgazmički užitak kakav sigurno do sada niste osjetili.

>>Idealna poza za seks u autu i... 4 jako skučena mjesta

Stojeća poza za iskusne
Seksualno iskustvo u punom zagrljaju koje unapređuje emocionalnu vezu, kao i fizičko stanje najbolje ćete iskusiti u stojećem položaju. Neka se vaš partner osloni na zid a vi ga zakoračite nogama dok vam on pridržava guzu.

Na taj način on će kontrolirati vaše pokrete, što će pojačati njegovu penetraciju, a vas neumoljivim tempom dovesti do vrhunca. Pokušajte tijekom odnosa sočnim poljupcima održavati tempo koji on diktira pa ga grickajte, povlačite za usnicu ili mu jednostavno priuštite igricu s jezikom.

Sjedeće škarice u kojima žena dominira
Ovaj položaj omogućuje ženi da ima kontrolu nad dubinom i kutem penetracije uživajući i kontrolirajući orgazam do posljednjeg trenutka.

Neka vaš partner legne na leđa i savine koljena, a vi ga zakoračite tako da jednu nogu prebacite preko njegovog kuka dok drugu nogu stavite između njegovih. Na ovaj način kada njegov penis prodre u vas možete kontrolirati tempo, pritisak i trenje do kada vam to odgovara i dovesti se u isto vrijeme do orgazmičkog užitka.

Leptir poza
Neka vaš parter legne na leđa, a vi sjednite na njega savijenih nogu te ga obujmite sa obje strane torza. Poigravajte se kretanjama u svim smjerovima za koje su zaduženi bokovi.

U ovoj pozi imat ćete potpunu kontrolu nad brzinom pokreta, a za jači užitak kada ste na vrhuncu zabacite gornji dio tijela unatrag rukama se oslanjajući na krevet čime ćete sebi produžiti užitak, a voljenom priuštitit prizor za pamćenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju